Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: wreszcie wrocilem z traski Łódź---Zawiercie----Ruda Śląska----Piekary Śląskie------Racibórz---Skoczów-----Wisła-----Cieszyn-----Łódź :naughty: gruba jazda :kox:
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ojciec Pantona byl - ponoc nie taka zla :)

Opublikowano

nic nie jest takie pewne....wiem, ze jak go kupie, to mam przez tydzień-dwa dym w rodzinie i wtedy lepiej kontakty ograniczać do minimum;p Druga sprawa - nawet kasy na waciki nie będę miał;p

Opublikowano

kurde ale jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że ten silnik jest w środku cały.... a wtedy za taką kasę sprzęt jest za***isty.... oczywiście gadanie by w domu było ale DJ powiedzmy sobie szczerze - to A6...... jest tego warta :naughty:

Opublikowano

Kurde, zawsze chciałem mieć A6 C5.

Dla mnie ma jeden oczywisty minus - protezę zamiast skrzyni, ale poza tym - za 5 tysi bym wziął, za drugie pięć kupił od Nosb'a 2.7 BiT z jego poprzedniej eSy i zrobił A6C5S4B5 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

no żebyś wiedział :> sam wujek (jak nikogo w domu nie było) mówił, żeby mnie nie obchodziło to gadanie;) Jutro zadzwonię do gościa. Jeśli nie sprzeda, to się go zadatkuje i przyjedzie;) W razie czego, zaliczka do odebrania i już.

Opublikowano

no to ladnie :D elegancko :)

Opublikowano

zainteresowanie autem jest a przy tej cenie to sory ale długo nie postoi.... jedynym plusem jest fakt, że znajduje się na zadupiu i ludzie (np. z Warszawki jest facet zainteresowany) nie tak od razu pojedzie prawie 300km by tylko obejrzeć furę a w okolicy 50km nie ma potencjalnego kupna bo to lasy, jeziora, bagna i małe wioski.....

ps: Kimiasz odnośnie tej protezy to powiem CI, że tam jest skrzynia ZF - 5HP19FLA do której możesz zakodować kierę z łopatkami a wtedy zabawa jest fajna... ta skrzynia świetnie pracuje i jest bardzo trwała.... a tak zupełnie na marginesie to jest pewna prawidłowość - najwięcej np. o skrzyniach automatycznych mają do powiedzenia osoby, który nie miały z tym styczności i nie jeździły z tym wynalazkiem... :gwizdanie:

ps2:

taaaakk.. dobrze widzisz Kimiasz... w RS5 jest ta proteza :polew:
Opublikowano

kurna fpyte auto nie ma to tamto :)

Opublikowano

Dla mnie ma jeden oczywisty minus - protezę zamiast skrzyni, ale poza tym - za 5 tysi bym wziął, za drugie pięć kupił od Nosb'a 2.7 BiT z jego poprzedniej eSy i zrobił A6C5S4B5 :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

A mnie się nie podobają A6 C5 :tongue4: takie krowy ,dużo ładniejsze są A4 :naughty:
Opublikowano

kurna fpyte auto nie ma to tamto :)

przy tym silniku i skrzyni S-tronic latasz jak na NFS.... tylko życie masz jedno :D

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 21:30_________________________________________________

A mnie się nie podobają A6 C5 :tongue4: takie krowy ,dużo ładniejsze są A4 :naughty:

Chriss nie zamieniłbyś swojego paździerza na taką lochę A6? :cool1:

Opublikowano
]

w życiu :no:

Opublikowano

hehe no ja powiem szczerze ze tez bym nie zamienil :)

ja tak rozumuje a3 fajne z nutka sportowa :) powiedzmy :) ale za male a6 za wielkie takie napeczniale jakies takie mi nie podchodzi

a4 jest po prostu zrownowazeniem wszystkiego :D jest piekne i najlepsze :D

Opublikowano

hehe no ja powiem szczerze ze tez bym nie zamienil :)

ja tak rozumuje a3 fajne z nutka sportowa :) powiedzmy :) ale za male a6 za wielkie takie napeczniale jakies takie mi nie podchodzi

a4 jest po prostu zrownowazeniem wszystkiego :D jest piekne i najlepsze :D

Seba bardzo pięknie powiedziane :good:
Opublikowano

no b7 bym również nie pogardził :>

Opublikowano
]

w życiu :no:

:punish:

Opublikowano

ej tylko nie paździerza tylko nie paździerza :bicz3:
Opublikowano

no b7 bym również nie pogardził :>

:decayed:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 21:51_________________________________________________

ej tylko nie paździerza tylko nie paździerza :bicz3:

:polew: refleks szachisty :tongue4: