Kimi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sebek, czuję, że będzie miazga, jak się do tego przyłożymy :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 23:14_________________________________________________A "60 sekund" wymiata :good: :good:
bartek1605 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 świetne te ujęcia... jak takie nakręcimy, to cała Polska pozazdrości ale nie warszawka :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 świetne te ujęcia... jak takie nakręcimy, to cała Polska pozazdrości i o to chodzi trzeba sie czym wyroznic a z tego co przegladalem to zadne miasto nie ma jakichs tam wypasow wiec moze warto
Bartas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tylko ze trzeba by wyskoczyc na takie zdjecia na autostrade
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 świetne te ujęcia... jak takie nakręcimy, to cała Polska pozazdrości ale nie warszawka :gwizdanie: oj tam pokaz mi na forum jakies fajne filmy z mazowieckiego na naszym forum mowie mysle ze damy rade tylko trzeba z jajem podejsc do tematu i tyle mamy pozatym pare aut ktore nie dosc ze wygladaja to jeszcze jezdza
Kimi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 świetne te ujęcia... jak takie nakręcimy, to cała Polska pozazdrości i o to chodzi trzeba sie czym wyroznic a z tego co przegladalem to zadne miasto nie ma jakichs tam wypasow wiec moze warto Warto warto, będzie pamiątka na całe życie :good:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tylko ze trzeba by wyskoczyc na takie zdjecia na autostrade w cale nie kwestia aranzacji i ujec a mysle ze ulica za m1 wystarczy w zupelnosci jak nie to jest wlokniarzy pozatym to ma byc lodzki filmik wiesz ldz banda wiec moga sie gdzie przewinac akcenty typowo lodzki typu lodz fabryczna napis nad dworcem plac wolnosci hala sportowa i inne jes ttego troche
Embe Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Chciałem dzisiaj wpaść na spota ale niestety nie dałem rady Mam nadzieję, że na następny się pojawię bez problemów
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 świetne te ujęcia... jak takie nakręcimy, to cała Polska pozazdrości i o to chodzi trzeba sie czym wyroznic a z tego co przegladalem to zadne miasto nie ma jakichs tam wypasow wiec moze warto Warto warto, będzie pamiątka na całe życie :good: to raz a dwa ze to sie bedzie potem samo nakrecac bo jesli pierwszy wyjscie to pozniej wszysyc beda mieli zajawke
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 http://patrixer.wrzuta.pl/audio/7OS28DO0tdH/laurent_konrad_-_rock_u_b1_mix Przed chwilą dość długo tego szukałem, ale wydaje mi się, że będzie dobre jako podkład
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Chciałem dzisiaj wpaść na spota ale niestety nie dałem rady Mam nadzieję, że na następny się pojawię bez problemów zapraszamy pewnie w sobote bedzie krecone do telewizji
bartek1605 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 bo oni występują w tym materiale
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 postarajcie sobie wyobrazic film z ujeciami z muczyczka ktora zapodajecie DJ u mnie to nie bangla nie ma dzwieku :/ hmmmm
Bartas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dj.... lubie.... widac ze grasz badz grales na dyskotekach...moje klimaty :0[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 23:23_________________________________________________Drag on - Tell your friends to na prezentacje na postoju nawet fajny kawalek
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 postarajcie sobie wyobrazic film z ujeciami z muczyczka ktora zapodajecie DJ u mnie to nie bangla nie ma dzwieku :/ hmmmm To powinno działać
Kimi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Będzie hicior kurna, jak nic :kox: :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 To jeszcze jedna propozycja ode mnie - kosa Aż się łezka w oku kręci - mam miłe wspomnienia z takimi kawałkami http://w162.wrzuta.pl/audio/2WKKVObdhqH/hatiras_and_macca_-_ride_me_baby
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dobra Pany ja spadam real wzywa znowu jutro narazie
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 wrzucam ostatni kawałek, który był kiedyś wyłącznie dla najwierniejszych imprezowiczów Seba - sam posłuchasz, który moment ewentualnie najlepiej się udaje do filmu;D Wiem, że zczaisz, o co chodzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi