Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byl bym wdzieczny :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:dziura: :dziura: :dziura:

Co się czaisz? :D

Opublikowano

a jakoś tak :wink4: :wink4: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 12:02_________________________________________________cholerka :confused4: chętnie bym podleciał dziś na spocik :kwasny: ale goście goście :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Dasz radę dzisiaj na spota przylecieć? :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 12:03_________________________________________________A, czyli nie :no:

Opublikowano

nie da rady chłopak, bo nie ma kiedy wytrzeźwieć :>

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:good: :good: :good: :> :> :> cholera muszę wziąć wolne w środę na dojście do siebie :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed:

Opublikowano

No ja jestem dzisiaj na 200%, już od kilku dni emocjonalnie szykuję się na spota.

Opublikowano

No ja jestem dzisiaj na 200%, już od kilku dni emocjonalnie szykuję się na spota.

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 12:15_________________________________________________Kimi proszę mi tam ładnie nowego kolegę przyjąć :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

No tylko nie wiem czy krawat zakładać :). W każdym bądź razie ciesze się, że będę Was mógł poznać osobiście. Może odpowiecie mi na kilka pytań... zobaczymy. Tylko gdzie ostatecznie spot ma być rozumiem dowiemy się z forum?

Opublikowano

No tylko nie wiem czy krawat zakładać :). W każdym bądź razie ciesze się, że będę Was mógł poznać osobiście. Może odpowiecie mi na kilka pytań... zobaczymy. Tylko gdzie ostatecznie spot ma być rozumiem dowiemy się z forum?

:polew: :polew: :polew: krawatu nie zakładaj, a spocik zapewne na Włokniarzy :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Dzisiaj standard - REAL, godzina 18.

Nic się nie bój :D

Aha, bez skrzynki wódki i dwóch krat browarów nawet nie masz się co pokazywać :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość SpongeBob
Opublikowano

Kimi co tak pojawiasz sie i znikasz na IRC-u

Opublikowano

Kimi co tak pojawiasz sie i znikasz na IRC-u

Aaaa, bo skuszony "wodotryskami" zainstalowałem Ubuntu 11.04 i teraz ogarniam, bo zmieniła się całkowicie filozofia działania pulpitu i kurna nie mogę się na razie "odnaleźć" :disgust:

Opublikowano

Ubuntu..... :polew:

Opublikowano

Ubuntu..... :polew:

Jednak wygoda wzięła górę :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Kimiasz to wypalisz mi cd :rolleyes:

Opublikowano

Już wypaliłem :P

Opublikowano