Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chriss powoli wpada w panikę ale spokojnie.... da radę chłopak.... już ja go jutro przypilnuję by się nie wycofał :>

:good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 21:35_________________________________________________Madzia startujemy ok. 14.45 jak coś toś zdyndamy się :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Gość SpongeBob
Opublikowano

Mariusz szybciej ze Zgierza dojedzie niz ja z Lodzi :P

Opublikowano

Chriss powoli wpada w panikę ale spokojnie.... da radę chłopak.... już ja go jutro przypilnuję by się nie wycofał :>

:good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 21:35_________________________________________________Madzia startujemy ok. 14.45 jak coś toś zdyndamy się :wink4:

ok :good:

Opublikowano

to ja witam i żegnam, bo zmęczony jestem... Byliśmy auto oglądać z kolegą - w końcu kupił drugie obejrzane - Civic coupe VI gen. Mnie się średnio to auto podoba, ale przynajmniej w dobrym stanie;)

Opublikowano

Kimi No myślę że dam :mysli: Iza to się raczej bardziej stresuje paznokciami i suknią :naughty:

klysek89 Dzieci :mysli: będzie trzeba się o nie chyba zacząć starać :D trzeba będzie zawsze z rańca w kocioł ..... :decayed:

Czytam że parę osób się na jutro szykuje :good: ciesze się :naughty: żeby tylko nie padało :disgust:

Opublikowano

Kimi No myślę że dam :mysli: Iza to się raczej bardziej stresuje paznokciami i suknią :naughty:

klysek89 Dzieci :mysli: będzie trzeba się o nie chyba zacząć starać :D trzeba będzie zawsze z rańca w kocioł ..... :decayed:

Czytam że parę osób się na jutro szykuje :good: ciesze się :naughty: żeby tylko nie padało :disgust:

Jutro na pewno nie - w niedzielę będzie Padać !!!!!

[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 22:37_________________________________________________Do zobaczyska jutro :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 22:38_________________________________________________DJ dogadałeś się u chłopaków odnośnie rozrządu :?: :?:

Opublikowano

z rudym się dogadam, bo jednak cenę ma konkurencyjną :wink4:

Opublikowano

a ja jako to ostatni wieczór w tym stanie Pykam sobie na dobry sen i gardło Leszka grzanego z miodem :beer1:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:lazy:
Opublikowano

nie spac zwiedzac :D[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 01:08_________________________________________________no to sobie ide co tu bede tak sam siedzial :) powiedzcie tylko mi ladnie czy lecimy w gajerkach czy jakos tak bez gajerkow a na powaznie :)

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

to jak zmoim pytaniem ?? :D

Opublikowano

Przywdziewajta gajery, bo jak się trafią jakieś fajne panie na weselu, ,to w sweterku nie przykozaczysz :polew:

Dobra, spadam się ubierać, bo już od 5 nie śpię przez myśli o egzaminie u tego !@#$%^& i jest tu kilka osób potwierdzających moją opinię na ten temat;p

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

to jak zmoim pytaniem ?? :D

Ja będę miał problem, ponieważ aktualnie w mojej garderobie stan garniturów wynosi zero :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Gość SpongeBob
Opublikowano

no wlasnie bo ja tez nie wiem co robic, znaczy wiem ide auto wyszorowac i jade jeszcze do DJ wczesniej

Opublikowano

tylko nie za wcześnie;p Jak bardzo chcesz, to możesz wpaść i mi umyć auto, to pojadę innym na egzamin;p