Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: ja mykam w traske ;)

Opublikowano

no raczej nie inaczej :D odezwe sie jak powroce :)

Opublikowano

Dzisiaj z powodu załamania pogody( niestety) proponowałbym spota "pod dachem" (w Porcie najlepiej), co Wy na to? :mysli: :mysli: :mysli:

B4rt4s, lodówka dobra opcja, bo dzisiaj to z grill'a nici będą na pewno (zimno, pada i generalnie jest kutasówa :disgust: :disgust: :disgust: )

Opublikowano

a grila w porcie zrobimy.......? :mysli:

Gość SpongeBob
Opublikowano

caly tydzien upal a jak przychodzi weekend pogoda z d*py jak zwykle dobrze ze wczoraj chociaz bylo cieplo

Opublikowano

A co za problem zrobić grilla w Porcie? Jest jedna niedogodność - nie ma wiatru, więc podmuchać trzeba;p Kamer za dużo na podziemnym nie ma, a do tego na parkingu jest sporo wolnego miejsca :>

Opublikowano

siema nom niestety leje ciagle :/ wiec tez obstawiam za dachem

ale gril w porcie to chyba ciezko bo nas zaraz wywala :) i bedzie problem tylko :)

wiec pewnie bez grila i albo port albo silver screen albo galeria :)

Opublikowano

A co za problem zrobić grilla w Porcie? Jest jedna niedogodność - nie ma wiatru, więc podmuchać trzeba;p Kamer za dużo na podziemnym nie ma, a do tego na parkingu jest sporo wolnego miejsca :>

chyba nie da rady z tym grillem :no: :no: ale pomysł na spotkanie "pod dachem" :good: :good: :good:

Gość SpongeBob
Opublikowano

co do graila musial bym po niego smigac na dzialke bo znowu zapomnialem go zabrac :)

Opublikowano

melduje ze zdjecia wyladowaly w galerii :)

Opublikowano

hmm tak ?? :D:P:mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 14:30_________________________________________________oj tam oj tam

Opublikowano

hmm tak ?? :D:P:mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 14:30_________________________________________________oj tam oj tam

:wink4: :wink4: :naughty: :naughty: :decayed: :decayed:

Foty :good: :good: :good:

Opublikowano

Seba tylko to z kosciola co nade mna stales nie musiales juz wrzucac :] a w banerek wrzucaj zdjecie nasze, baardzo mi sie podoba :)

Opublikowano

są foty, są posty :>

Ok, gdzie się na spota umawiamy? Ja miałem wieźć rodziców i gości na działkę, ale z racji pogody impreza przeniesiona do domu - mogę więc podjechać;)