chriss Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 :hi: pogoda nareszcie dopisuje, można nacieszyć się słońcem, tyle naszego - bo za niedługo znowu chłody, zawieje i zamiecie :kox: w czoraj jak na chwile zdjąłem koszulkę i słońce mnie tak liznęło to całą noc nie spałem
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 nie było rzucania się po wyrku w nocy
killer2000 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 siemka panowie mam pytanko wywaliło mi taki błąd 1271-silnik krokowy klapy nadmuchu powietrza, leci tylko ciepłe powietrze gdzie się znajduje ten silnik krokowy gdzie mam się dobrać do niego
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 przy nagrzewnicy http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=74130
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jak ktoś chce, żeby mu odebrać coś z Radomia/Tomaszowa, czy wszystkiego, co po drodze, to niech pisze - akurat się wybieram z kumplem po auto
MarianekZg Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Pany jak można to niech ktoś weźmie jutro kompa - potrzebuję skasować błąd EGR-a a dziś go wreszcie załatwiłem :good:
Kimi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Pany jak można to niech ktoś weźmie jutro kompa - potrzebuję skasować błąd EGR-a a dziś go wreszcie załatwiłem :good: Będę miał VAG-a ze sobą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dobra wszystko wiem dzieki A wiesz, że co niedziela o 18 są spoty? :cool1: :cool1: Bo chyba "nie bałdzo"
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 no spocik jak zawsze chyba nie ??
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 ja dopiero wrocilem mialem kursik na slub i wesele [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 22:03_________________________________________________Mario PYK ??
Kimi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ją bym pyknął :kox: :kox: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 22:19_________________________________________________ Yebana, ma w sobie coś :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: poprosze raz !!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 22:20_________________________________________________ :slina:
Rekomendowane odpowiedzi