Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chriss będzie wszystko jak w książce.... dokręcenie wszystkiego kluczem dynamometryczny zgodnie z zaleceniami :>

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 23:26_________________________________________________a że się tak zapytam - wy chcecie ten silnik z ramy wyciągać na stół... i jechać z koksem? :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raczej skończy się na podniesieniu głowicy :)

Opublikowano

:> :> :>Dj slucham on zawsze ma racje :P:) i juz :D

Byłoby pięknie w takim wypadku, ale zawsze marginesik trzeba sobie zostawić. Generalnie rzecz biorąc - silnik jest prosty, do pełni szczęścia chyba się ogarnie te uczelniacze, ale najpierw trzeba rozebrać - będzie wiadomo, co jest do roboty.

bedziemy myslec :) narazie mnie to jeszcze przeraza :D z racji tego ze po prostu nie mam kompletnie zielonego pojecia o temacie :D ale wierze ze wszystko bedzie gitez majonez :) w koncu bedzie w dobrych rekach :)

Opublikowano

Raczej skończy się na podniesieniu głowicy :)

aa no to trochę "łatwiej" i szybciej bo rozpiąć to wszystko, wyciągnąć cały silni... zrobić... później wsadzić, pozapinać, posprawdzać.... robot od zaaajebania

Opublikowano

jak mnie podliczysz za reklamę, to wyjdę na minusie jeszcze :polew:

Opublikowano

Chriss będzie wszystko jak w książce.... dokręcenie wszystkiego kluczem dynamometryczny zgodnie z zaleceniami :>

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 23:26_________________________________________________a że się tak zapytam - wy chcecie ten silnik z ramy wyciągać na stół... i jechać z koksem? :wink4:

no no śruby w odpowiedniej kolejności i planowanie ggłowicy obowiązkowo :cool1:

:D Seba będzie dobrze :wink4:

Opublikowano

nie zdaje sobie sprawy napewno :D znaczy sie ja oczywiscie :) moj pierwszy raz i miejmy nadzieje ze jedyny :):rolleyes::decayed:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 23:38_________________________________________________bedzie dobrze musi byc :)

jaka reklame ?? bedziemy cos robic ?? :D

Opublikowano

:D

Opublikowano

Witam Panowie i PAnie. Rkwon chyba na kolejnym spocie usiądziemy sobie gdzieś na boku i razem popłaczemy nad naszym losem. Ja już 500 utopiłem czeka mnie jeszcze ze 300 tak liczę delikatnie

Opublikowano

hehehe eee tam ja tam plakal nie bede :) ma byc dobrze i bedzie odbrze :D uszczelka sie za mna ciagnie juz troche :) takze tak czy siak trzeba zrobic :)

Opublikowano

Mi to cholernie nie pasowało akurat teraz taki wydatek. Dlatego z resztą walczę jak dobrze pójdzie za miesiąc.

Opublikowano
:):good:
Opublikowano

czas na mnie już czas :papa:

Opublikowano

czas na mnie już czas :papa:

powodzenia Chriss :D

Opublikowano

Ja jeszcze posiedzę trochę;)

Opublikowano

prawidłowo... :good:

Opublikowano

Pantonik, tak pobieżnie patrzyłem na miśkowe problemy z egr'em...W sumie to powiem Ci, ze trzeba sobie łapę ubrudzić, wziąć miernik/żarówkę w dłoń i obczaić, co się dzieje na N18, o którym wspominał Bartek, a jak tam jest ok, to sobie na krótko wężyk do egr'a podpiąć i zaciągnąć ustami/strzykawką, uprzednio sprawdzając nawet paluchem, czy jest podciśnienie na zaworze.

Gość SpongeBob
Opublikowano

a mnie sie klapki na oczach zamykaja i chyba ide w kime :)

Opublikowano

Pantonik, tak pobieżnie patrzyłem na miśkowe problemy z egr'em...W sumie to powiem Ci, ze trzeba sobie łapę ubrudzić, wziąć miernik/żarówkę w dłoń i obczaić, co się dzieje na N18, o którym wspominał Bartek, a jak tam jest ok, to sobie na krótko wężyk do egr'a podpiąć i zaciągnąć ustami/strzykawką, uprzednio sprawdzając nawet paluchem, czy jest podciśnienie na zaworze.

zgadza się tylko wiesz - ja mam śrubokręt i duperele a brakuje mi kluczy... nie mam nawet czym odkręcić osłony silnika ale też mam trochę pomysłów więc w piątek/sobotę trzeba będzie pobrudzić łapki...

Opublikowano
zgadza się tylko wiesz - ja mam śrubokręt i duperele a brakuje mi kluczy... nie mam nawet czym odkręcić osłony silnika ale też mam trochę pomysłów więc w piątek/sobotę trzeba będzie pobrudzić łapki...

Ja ostatnio kupiłem komplet kluczy, więc spokojna głowa - ogarniemy:) BTW - przestał mi działać VCDS - chyba mu odje***ło po podpięciu do Twojego kompa, chociaż uparcie twierdzi, że interfejs OK, tylko nie podpięty do auta...jutro zerknę, co go boli.:)[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 00:40_________________________________________________OK - po jogurcie i spać :decayed::hi: