DeeJay_Kill Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 To i ja powitam;) Misiek przyczajony na trasie i na CB również pogadane
Szamek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 :hi: DJ jak tam Ci się dojechało? :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 a powiem Ci, że super;) Laweta bardzo fajna, wcale ciężko nie było... Ogólnie bezproblemowo
Bartas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 a to masz prawo jazdy ze lawete mozesz prowadzic ?? i co przywiozles
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 inwigilacja... Nie mam na lawety, więc jechałem z wujkiem, a przywieźliśmy szamkowóz B5 do przeszczepu serca
Szamek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 a powiem Ci, że super;) Laweta bardzo fajna, wcale ciężko nie było... Ogólnie bezproblemowo to fajnie :good: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 14:49_________________________________________________ oo beda czesci odwiedze Cie jak będzie dawca, to wszystko inne co zostanie będzie szło na części
Seba_LDZ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 jeszcze cieple a oswiadczenie podpisales ?? ze chcesz byc dawca ?
Szamek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 jeszcze cieple a oswiadczenie podpisales ?? ze chcesz byc dawca ? oszalałeś, jakie ciepłe? :naughty: szczerze to się kiedyś zastanawiałem, aby podpisać takie oświadczenie, ale jeszcze nie zdecydowałem :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 hehehhe ja tam musze podpisac a co skor mi sie juz nie przydadza to czemu nie maja komus uratowac zycia mam brata pod 2 przeszczepach watroby
Szamek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 hehehhe ja tam musze podpisac a co skor mi sie juz nie przydadza to czemu nie maja komus uratowac zycia mam brata pod 2 przeszczepach watroby to nie wiem nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz
Panton Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 hehehhe ja tam musze podpisac a co skor mi sie juz nie przydadza to czemu nie maja komus uratowac zycia mam brata pod 2 przeszczepach watroby to nie wiem nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz jego wątroba jest w takim stanie, że może się już nie przydać nikomu....
bartek1605 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 otwieramy handelek z podrobami :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 o lol Uwaga - podczas pisania wysłano 61 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? zapozyczone ze slaskich MRC WIDEBODY S4 Panton w sasiegu reki filmik nie ??
Rekomendowane odpowiedzi