DeeJay_Kill Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Po długiej nieobecności (kilkunastogodzinnej) - powracam;D Właśnie obejrzałem film... Muzyka jest baaaaardzo git, ujęcia ok. Jak nie ma podglądu w kamerze, to nikt lepiej nie wyczaruje. Inicjację reżyserską już seba przeszedł, a do tego długie siedzenie przy montażu wszystkiego - To zasługuje na pochwałę, bo nie każdemu się po prostu chce Jak powiedzieli poprzednicy - następny film już będzie full madafaka wypas A co do określenia tego filmu, można się posłużyć dowcipem: Wchodzi ziomek do lekarza, ściąga portki i kładzie pytę na stół: - Panie doktorze...no sam Pan spojrzy!! - Co? Za krótki? - Nie - Za długi!? - Nie - No to o co chodzi? - Fajny, nie?
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
chriss Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 z wieczora :hi: muzyka dla mnie kosa :kox: , same ujęcia i pomysł późniejszego ich obrobienia :good: jakość - to co napisał "frugodh"... , ale czy to wszystko jest ważne. Najważniejsze to chyba to, że pierwsze koty za płoty. Następne filmiki będą lepsze, dużo dużo lepsze. :oklaski: :oklaski: :oklaski: że w ogóle wziąłeś się za to i myślę, że ogarnąłeś temat a nikt cię przecież nie zmuszał do zrobienia tego filmiku.Do następnego filmiku przygotujemy się jeszcze lepiej :cool1: podpisuje sie pod tym tylko raz dobre:good: :good: fajny ten filmik aczkolwiek mógł by być bardziej wyraźny :good: [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 23:46_________________________________________________oczywiście mam nadzieje że wystąpię też w następnym
Kimi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 z wieczora :hi: muzyka dla mnie kosa :kox: , same ujęcia i pomysł późniejszego ich obrobienia :good: jakość - to co napisał "frugodh"... , ale czy to wszystko jest ważne. Najważniejsze to chyba to, że pierwsze koty za płoty. Następne filmiki będą lepsze, dużo dużo lepsze. :oklaski: :oklaski: :oklaski: że w ogóle wziąłeś się za to i myślę, że ogarnąłeś temat a nikt cię przecież nie zmuszał do zrobienia tego filmiku.Do następnego filmiku przygotujemy się jeszcze lepiej :cool1: podpisuje sie pod tym tylko raz dobre :good: fajny ten filmik aczkolwiek mógł by być bardziej wyraźny :good: [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 23:46_________________________________________________oczywiście mam nadzieje że wystąpię też w następnym Ale już nie będzie sceny "Ostatni raz przed ślubem" :D :D
chriss Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 00:09_________________________________________________zawsze może być inna scena
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 00:09_________________________________________________zawsze może być inna scena jak sie wybronil i dopisal scena
Panda z Teksasu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Siemandero Ja to bym zrobił do kręcenia filmu pełno mobilizacje żeby tych aut naprawde było sporo a nie 10 ta co zawsze:D Ja nie wiem co Wy z tą jakością ja tam uważam że wporządku jest:D się chyba zabardzo do HD przyzwyczaliście:D
Seba_LDZ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 :hi: no no had musi byc nie ma bata musi byc fpyte i koniec i tak wlasnie bedzie
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 powitac widze ze pogoda na weekend bedzie jak zwykle wspaniala
kanu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 spoko... będą tablice E0 PANTON normalnie specjalnie dla filmu wyciągnę moje zlotowe tablice z nickiem
Seba_LDZ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 nom trzeba cos pomyslec kurde tylko ja sie boje ze jak bedziemy robic ujecia a trzeba bedzie troche porozstawiac sprzetu beda nas ganiac z parkingow
kanu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 jakby były ze 2 kamerki wrzucić na 2 auta... pokręcić ujęcia podczas jazdy, a potem stacjonarnie raczej nie będziemy mieli tyle sprzętu co w Getaway in Stockholm
Seba_LDZ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 hehehe napewno nie bedziemy miec zadnych wyscigow no bo jak chyba ze sie deklarujesz jak zmontujemy z Pantonem wozek pod statyw plus do tego szyny no to bedzie troche ukladania :D :naughty:
chriss Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 12:39_________________________________________________ jak zmontujemy z Pantonem wozek pod statyw plus do tego szyny no to bedzie troche ukladania :D :naughty: :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi