Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a ja od soboty od godziny 1 w nocy jeszcze nie trzezwieje ale chyba trzeba skonczyc z tym bo jak ja do auta za kolko wsiade w poniedzialek
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 pijakiem oj wypraszam sobie ale nastepnym razem 3 skrzynki browarow to za malo bo jedna poszla nim dojechalem na miejsce
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 mowcie lepiej co sie dziasiaj dzialo
Panton Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 już po... a działo się tak: 1. 18:00 spot pod REALem... 2. Część ekipy pojechała do młyńca na jedzonko lub piciu.. pogadanie, pośmianie się z Bartasa i tyle... miło, ładnie i powabnie
chriss Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie co ty jutro do roboty tzra isc odrabiac dzisiejszy bankiet [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:21_________________________________________________Pyton tak blisko siebie mieszkamy moze po "KOMANDOSIE" lykniemy :polew: :polew:
chriss Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie co ty jutro do roboty tzra isc odrabiac dzisiejszy bankiet mówisz o tej herbacie co wypiłeś za 2 zeta
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 też do chałupy dotarłem a wy już po herbatce we młyńcu myślałem że dłużej to się przeciągnie co ty jutro do roboty tzra isc odrabiac dzisiejszy bankiet mówisz o tej herbacie co wypiłeś za 2 zeta oj nie byla taka tania :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 co ty gadasz takie zaro mielim na stole ze Chriss takiego na weselichu nie mial :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:29_________________________________________________Bartek golone opierdzielil az milo
kachnazgierz Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jeżeli za herbatę się płaci 90 zł rachunek ... :kox:
Bartas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 no jak byliscie tam co sie na piotrkow jedzie to mozna sie najesc
kachnazgierz Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 matrix odebrany, w końcu pora na DESPERADOSA
Rekomendowane odpowiedzi