Bartas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 my za herbate na lotnisku w wawie 40 zl wiec we wszystko uwierze
kachnazgierz Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 no jak byliscie tam co sie na piotrkow jedzie to mozna sie najesc byliśmy na Zgierskiej w karczmie we młynie
bartek1605 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jeżeli za herbatę się płaci 90 zł rachunek ... :kox: bo to była herbata z liści przetrawionych przez Tadżykistańskiego niedźwiedzia [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:33_________________________________________________do Karczmy też musimy zajrzeć
zlota1977 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 widze że w Polsce dobrobyt :gwizdanie: dobry wieczór
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jeżeli za herbatę się płaci 90 zł rachunek ... :kox: bo to była herbata z liści przetrawionych przez Tadżykistańskiego niedźwiedzia [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:33_________________________________________________do Karczmy też musimy zajrzeć ja jak sie bedziesz wybieral jak najbardziej jade [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:35_________________________________________________ zagraniczna :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 siema za 2 dni już polska :naughty: to kup sobie ponton bo tu ciagle pada ;(
zlota1977 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ja tylko przelotem to może nie zdąże zmoknąć :>
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 u to sie impreza szykuje w elektrowni w elektrowni bjia :gwizdanie: ja tylko przelotem to może nie zdąże zmoknąć :> ale nas wszytskich przelecisz czy tylko wybranyuch
Kimi Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Widzę spocik dzisiaj na bogato :naughty: :naughty: Ania, jak będziesz z promu zjeżdżać, to o której? Bo może byśmy się ustawili na małego browca gdzieś w 3-mieście? :kox: :kox:
Bartas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 na prawde bija ?? wczoraj jakas rozruba u mnie byla na osce skakali po autach ;d
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Widzę spocik dzisiaj na bogato :naughty: :naughty: Ania, jak będziesz z promu zjeżdżać, to o której? Bo może byśmy się ustawili na małego browca gdzieś w 3-mieście? :kox: :kox: Ania bedzie leciec na do Polandu [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:42_________________________________________________ na prawde bija ?? wczoraj jakas rozruba u mnie byla na osce skakali po autach ;d leja nie patrza no mieszkasz w takiej biednej murzynskiej dzielnicy to skacza jak malpy
zlota1977 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Widzę spocik dzisiaj na bogato :naughty: :naughty: Ania, jak będziesz z promu zjeżdżać, to o której? Bo może byśmy się ustawili na małego browca gdzieś w 3-mieście? :kox: :kox: Kimi lece nie jadę autem młody ty nie bądź taki hop do przodu :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ohayoo :hi: Widzę spocik dzisiaj na bogato :naughty: :naughty: Ania, jak będziesz z promu zjeżdżać, to o której? Bo może byśmy się ustawili na małego browca gdzieś w 3-mieście? :kox: :kox: Ania bedzie leciec na do Polandu To ujowo :disgust: :disgust: Sam tu w tym GD jak palec kur...a :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:43_________________________________________________Ale już w piątek EL wita :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi