chriss Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________jesień to powinna być w listopadzie a nie w lipcu :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________jesień to powinna być w listopadzie a nie w lipcu :gwizdanie: Potwierdzam, tu w GD też taki wrześnio-październik :disgust: :disgust:
klysek Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ja to dzisiaj w robocie to bede do 22 najprawodopodobniej musze wypusic 2 transporty na slaska i przyjac jeden w c**j duzy na poznan ale za to do pracy sie przyturlalem na 11
Bruno_74 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 A ja dopiero urlop od 27 bruno a to bedziesz na zlocie czy juz wybywasz? Będę przecież ktoś mi musi checka wykasować
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 :hi: [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 19:01_________________________________________________no to widze ze "se" bogadalem
chriss Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 no se pogadałeś [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________wszyscy odpoczywają po robocie chyba albo z babami na zakupach
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 no kurde ja to mecz ogladalem i dzielnie dopingowalem a reszta to nie wiem moze wszyscy
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ja operat kompletuje a mecz tez ogladalem
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 w skrocie stos papierow do niczego nie potrzebnych
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Siemano z wieczora Bandziory :hi: A ja właśnie dotarłem do siebie do mieszkania po pierwszym swoim spocie w 3mieście :kox: Powiem Wam tak - chłopaki z Trójmiasta są w pytkę jeża spoko :good: :good: :good: :good: No i furaki niczego sobie: moje "ulubione" B7 Avanty w dizlu :cool1: (1.9 i 2.5), B6 1.8T (wyjebana w kosmos, chociaż przekładka z angola, ale wyjebana :slina: ), kolejna B6 w sedanie, B7 sedan też chyba 1.9 TDi :mysli: , jeden AEB B5, ale właściciel - Kolega Łepski, który BTW mnie zgarnął po drodze i dostarczył na miejsce na co dzień porusza się VW Jettą I i ma za***iste plany na mody odnośnie owej Jetty (trzymam kciuki :good: ) No i gospodarz "miejscówki", Olo (warsztatu na Orunii - o tu: http://az.gda.pl/ ), w trakcie swapa w B7 Avant na 3.0 TDi z B8 (240 KM) :blink: ) I pewnie jeszcze kilka konkretnych furaków, których nie miałem okazji zobaczyć :naughty: :kox: :kox:
Kimi Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 znaczy sie ze nas juz nie lubisz ? Ale czemu tak myślisz? :( :D :D
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 dobra Towarzystwo spadam w kime operat zrobiony jutro a wlasciwie dzis sie bronie i jak bedzie git wracam do Łodzi a w piatek do stalowej woli idzie oszalec.[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 00:05_________________________________________________siema ale cisza z rana
Rekomendowane odpowiedzi