klysek Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 no i pracy ze do soboty rano siedze ok 20 h jak portier k**wa
Bruno_74 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 znalzalzem cos takiego co o tym myslicie ?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211384.0 Witam bandziochy chciałem skromnie zauważyć, że piąteczki z rana lubię. Tym bardziej, że urlopik za dwa dni . A tak na marginesie co to jest to turbo coś tam...?
Bartas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ja doczytalem ze niby to wylacza sam samochod po ilus minutach zeby turbina sie wychlodzila. ale czy prawda to niech powiedza madrzejsi
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 zgadza sie do tego to sluzy ja sie wlasnie skapnalem ze ktos w metrze wy***rdolil mi z plecaka ladowarke z bateriami k**wa :wallbash: :wallbash: zeby c**jowi lapa uschla
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ohayoo :hi: zgadza sie do tego to sluzy ja sie wlasnie skapnalem ze ktos w metrze wy***rdolil mi z plecaka ladowarke z bateriami ku*** :wallbash: :wallbash: zeby c**jowi lapa uschla No to czadowo :angry: :angry: A ja jeszcze tylko 7 godzin w pracy, 7 w pociągu i już w domu
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 c**j skleproze mam mam ladowarke jak skoncze wozek montuje cos takiego :decayed:
Magdalenah Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ch*** skleproze mam mam ladowarke jak skoncze wozek montuje cos takiego :decayed: a widziałeś na FB sprzęcior chłopaków ? napisałam żeby nam pożyczyli ale milczą hehehe
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Czytać uważnie: Zadzwonił do mnie Grzesiek i mówi, że jutro ma jedną z niewielu wolnych sobót. W związku z tym, kto może, to jedzie na pranie - mówi, że ok 6-7 aut się zrobi. Seba - podwieś info i jutro się spotykamy u niego na miejscu, najlepiej z rana - ok. 8-9.
Panton Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 już Sebka obudziłem na ircu :decayed: :decayed:
frugodh Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ch*** skleproze mam mam ladowarke jak skoncze wozek montuje cos takiego :decayed: mAM TAKIE PRZYSSAWKI JAK COŚ SEBEK
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 jak to masz ?? :D dawaj dawaj fote dzisiaj jestem po nie u Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi