chriss Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 09:33_________________________________________________ i jak juz po praniu :gwizdanie: myślę ze jeszcze się nie zaczęło
chriss Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 chyba wszyscy polecieli bo tu tak cichutko
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 jeszcze raz dzieki Panie Grzechotniku :hi: lece kompletowac i montowac sprzet jak cos sie uda oczywiscie pokaze na forum
MarianekZg Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 jeszcze raz dzieki Panie Grzechotniku :hi: lece kompletowac i montowac sprzet jak cos sie uda oczywiscie pokaze na forum oczywiście dołączam się do podziękowań :hi: Seba przypomnij mi jutro to dam ci foty - może coś wybierzesz do galerii :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 To i ja na łamach forum podziękuję :> Mario...kostki mi nie dałeś do radia;p No nic... będę musiał pokombinować coś....
Bartas Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 ja tez dziekuje bardzo i pisze sie na poprawke prawego fotela
J3rzyK Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 plany są na 130 -140 KM ale wczesniej musze wymienic intercooler
chriss Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 plany są na 130 -140 KM ale wczesniej musze wymienic intercooler a ha czyli już wszystko jasne zacny plan
J3rzyK Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 wszystko byloby juz dzis skonczone gdyby nie ta chłodniczka ;/ Ale wujo Łaszcz mnie poratowal i jutro ciag dalszy modzenia
chriss Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 ale na sprawny (bo ten jakiś za olejony) czy na jakiś wydajniejszy bo przy takim przyroście to chyba seryjny podoła Ps. ja zabieram się do w/z termostatu ale jakoś się nie mogę zebrać a i jeszcze trza kupić
J3rzyK Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 tez na zdjeciu jest stary i leci do kosza a dzis juz sobie załatwilem używke ale w b. dobry stanie, bez wycieków seryjne IC podobno daje rade przy takiej mocy
chriss Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 ano ja też myślałem by coś podstroić motor :gwizdanie: by ze 25 kucy i trochę momentu przybyło ale na razie jeszcze muszę trochę poczekać
Rekomendowane odpowiedzi