chriss Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 u mnie wszystko nawet grzejniki grzeją
Seba_LDZ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 grzejniki ?? w sierpniu ??? spoko teraz sie wygrzeja a w zime beda pizgac :polew: :polew: :polew:
Panton Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaa grzejniki...... nie można gorącego prysznicka zapodać sobie
Kimi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pocieszę Was - tu w GD też pogoda z d*py :kwasny:
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaa grzejniki...... nie można gorącego prysznicka zapodać sobie no właśnie lipa
chriss Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaa grzejniki...... nie można gorącego prysznicka zapodać sobie no właśnie lipa zawsze można zapodać zimny podobno zdrowszy
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 taaaaaaaaaa grzejniki...... nie można gorącego prysznicka zapodać sobie no właśnie lipa zawsze można zapodać zimny podobno zdrowszy ta Krzysiu podobnie jak krioterapia ale ja raczej nie mors i kąpię się w wodzie ciepłej
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a u mnie w domu cieplutko ale za to dwa razy zmoklem w robocie i w ogole caly dzien na dworzu ze mam juz dosyc ale ma byc ciepla noc 9 stopni
klysek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jeszcze brakuje tego ze bedziemy w sierpniu szyby skrobac
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 qr** za zlot musze przelew zrobic, Klysiu robiles juz?
klysek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 cholera za zlot musze przelew zrobic, Klysiu robiles juz? w niedziele przelewalem :gwizdanie: no zrob zrob bo jarko na dniach wraca z chorwacji i pewnie beda placic za zlot tej babie w osrodku
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jeszcze brakuje tego ze bedziemy w sierpniu szyby skrobac nie mam skrobaczki ale mam grzanie w aucie.......tylko to paliwo drooooogie oj
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 cholera za zlot musze przelew zrobic, Klysiu robiles juz? w niedziele przelewalem :gwizdanie: no zrob zrob bo jarko na dniach wraca z chorwacji i pewnie beda placic za zlot tej babie w osrodku calkowicie o tym zapomnialem
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 cholera za zlot musze przelew zrobic, Klysiu robiles juz? w niedziele przelewalem :gwizdanie: no zrob zrob bo jarko na dniach wraca z chorwacji i pewnie beda placic za zlot tej babie w osrodku a w naturze baba nie chce?
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tomek wiesz coś już pow ze za malowanie nie wezmie nic bo to male gowno tylko musi zobaczyc ceny lakieru jak bedzie to sie przedstawiac i kazal zapytac z jakej polki chcesz lakier taki lepszy czy taki gorszy
klysek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 cholera za zlot musze przelew zrobic, Klysiu robiles juz? w niedziele przelewalem :gwizdanie: no zrob zrob bo jarko na dniach wraca z chorwacji i pewnie beda placic za zlot tej babie w osrodku a w naturze baba nie chce? on moze tak tylko nuie wiem czy chlopaki by chcieli [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 21:40_________________________________________________ jeszcze brakuje tego ze bedziemy w sierpniu szyby skrobac nie mam skrobaczki ale mam grzanie w aucie.......tylko to paliwo drooooogie oj od wrzesnia w radiu dzisiaj trabili Pb 6 PLN za litr
chriss Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tomek wiesz coś już pow ze za malowanie nie wezmie nic bo to male gowno tylko musi zobaczyc ceny lakieru jak bedzie to sie przedstawiac i kazal zapytac z jakej polki chcesz lakier taki lepszy czy taki gorszy taki by był dobry :> oki :good:
Magdalenah Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tomek wiesz coś już pow ze za malowanie nie wezmie nic bo to male gowno tylko musi zobaczyc ceny lakieru jak bedzie to sie przedstawiac i kazal zapytac z jakej polki chcesz lakier taki lepszy czy taki gorszy taki by był dobry :> oki :good: a co wy tam po cichu chcecie lakierować?
Rekomendowane odpowiedzi