MarianekZg Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 my też się wybieramy na działkę do znajomego na Emilię - w najgorszym wypadku do domu się doczołgam :polew:
frugodh Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Spoko Dj. Ja musze do Ciebie podjechać któregoś dnia jak będe miał czas bo kupiłem dayline i trzeba je podłączyć, nie bardzo wiem gdzie idą w komorze silnika przewody od stacyjki. I coś mi trochę gwizdać zaczął pasek od klimy, trzeba by zobaczyć czy sam pasek do wymiany czy może sprzęgiełko alternatora.
Bartas Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 no nie gadaj.....to wina zony :gwizdanie:
chriss Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 wstajemy wstajemy [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 07:16_________________________________________________nie wiem od czego ale jakoś mnie delikatnie głowa ćmi
Bartas Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Chriss to piwo to jakies mocne bylo :gwizdanie:
chriss Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Chriss to piwo to jakies mocne bylo :gwizdanie: też tak dziś pomyślałem
bartek1605 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 już myślałem że tylko mnie alko wczoraj zakręciło
endrike Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Pany dzieje się coś dzisiaj pod realem czy wszyscy mają dość po wczorajszym
Rekomendowane odpowiedzi