bartek1605 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 no rezany na S line'a np. będzie miał to co i S line / co robi tu multum ludzi / w tym sensie mówię, dlatego się dziwię jak się mówi---eee rezany .To kurcze po co to ludzie robią? wydają kasę i leją pot z pracy? to powinna być zaleta czy wada ? Madziu, Słoneczko, pisząc "rezany" miałem na myśli 450 kucy zamiast seryjnych 381 :wink4: kutwa ale ta cena to nie za RS i tą moc, jakiś ściema
marcindlug Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Bartku powaznie jedyne co Ci nie pasuje w ogloszeniu z rs to cena za ta moc ? a czytales to ogloszenie ? "8 poduszek powietrznych. 4 ksenonowych", "Filtr czastek stalych"
Panton Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 :polew: :polew: fotele + koła i mamy 10tyś
bartek1605 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 czytałem i zacząłem się drapać po głowie o chuuuuuj tu chodzi myśle gówno wiem i się na tym w ogóle nie znam
marcindlug Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 nie ma sie co oszukiwac - na rs4 b5 trzeba wylozyc minimum 60k pln zeby miala rece i nogi i nie zostawiala czterech sladow.
Seba_LDZ Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 oj czepiacie sie dobra jest pewnie zlozona z 8 innych a rs ma tylko sruby w klapie bagaznika
Kimi Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 no rezany na S line'a np. będzie miał to co i S line / co robi tu multum ludzi / w tym sensie mówię, dlatego się dziwię jak się mówi---eee rezany .To kurcze po co to ludzie robią? wydają kasę i leją pot z pracy? to powinna być zaleta czy wada ? dla jednego będzie to zaletą bo ma coś czego nie ma w serii a dla innego wadą bo coś było kombinowane czyli potencjonalnie- zakupuję B6 BartSa jak się mu rodzina powiększy i jest to wózek rezany-wszystko mający którego właściciel spędził nad udoskonalaniem go i picowaniem dłuuugie godziny i się cieszę jak cholera a gostek z ulicy mówi --- eee kombinowany ten wózek ? dobre [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 10:02_________________________________________________ no rezany na S line'a np. będzie miał to co i S line / co robi tu multum ludzi / w tym sensie mówię, dlatego się dziwię jak się mówi---eee rezany .To kurcze po co to ludzie robią? wydają kasę i leją pot z pracy? to powinna być zaleta czy wada ? Madziu, Słoneczko, pisząc "rezany" miałem na myśli 450 kucy zamiast seryjnych 381 :wink4: Kimiasz a tak pomyśl---miałbyś tyle kucy i co? ja to bym się pewnie zabiła bo jak tym jeździć nie używając ich wszystkich :polew: No wiem, wiem, ja tylko tak napisałem Wystarczyłoby mi te seryjne 265 w S4 B5 :rolleyes: ...ale na RS4 B9 i tak będę zbierał' :kox:
Magdalenah Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Bart-Sa nie ma Q a ja nie potrzebuję Q :>
Seba_LDZ Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 zobaczymy jaki dzisiaj bede mial czas operacyjny WWA-->ŁDZ start 16:00 Pozdro
MarianekZg Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Seba 3.....2.......1...... START
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 qr** faktycznie a ja jade do warszawy jutro pies to jebal
Panton Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 ognicho miało być w niedzielę :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Siemano z pokładu TLK YnterSyty Gdynia -> Łódź :wink4: 40 minut postoju w Bydgoszczy, dobrze, że miałem browara :D
Kimi Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 4:35 :wallbash: :wallbash: To tylko 3 godziny mniej, niż ja TLK z GD do EL :kox: Ale nie kraczę, bo dopiero jestem przed Toruniem i wiele jeszcze może się wydarzyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi