MarianekZg Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 4:35 :wallbash: :wallbash: To tylko 3 godziny mniej, niż ja TLK z GD do EL :kox: Ale nie kraczę, bo dopiero jestem przed Toruniem i wiele jeszcze może się wydarzyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Seba szału nie ma - 4.35 :gwizdanie: człowieku ile można PYK-ać samemu Kimi ty się tak nie ciesz jeszcze nie dojechałeś :polew: BTW Kimi odezwij się jak dotrzesz :good:
Panton Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 z tymi pociągami to podziwiam Kimiasz.... kiedyś wpadłem na pomysł, że na spotkanie do Krakowa przejadę się pociągiem... bezpośredni 4.5h.... kurde jak to miejscami jechało....masakra.... a Ty tak śmigasz co tydzień...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Jak ktoś ma ochotę, to idę gdzieś na pietrynę na piwo;) Chętni - tel
bartek1605 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 to jak jest z tym ogniskiem, czy tam paleniem marzanny
Kimi Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ohayoo :hi: Mario, sorki, przeczytałem Twojego posta dopiero teraz Panton - no nie jest najgorzej, jakoś rok dam radę, chociaż perspektywa zimy nieco mnie przeraża :confused4:
Panton Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 to jak jest z tym ogniskiem, czy tam paleniem marzanny niedziela będzie ładniejsza
Panton Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ohayoo :hi: Mario, sorki, przeczytałem Twojego posta dopiero teraz Panton - no nie jest najgorzej, jakoś rok dam radę, chociaż perspektywa zimy nieco mnie przeraża :confused4: w zimie to już przerypane tymi pociągami bo tam wieje z każdego miejsca..... może jakiś BUS/Autobus znajdziesz chociaż w zimie też nie będzie lekko tym tyle km jeździć...
chriss Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 no i co z tym ogniskiem gdzie jest główny organizator klysek
Kimi Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ohayoo :hi: Mario, sorki, przeczytałem Twojego posta dopiero teraz Panton - no nie jest najgorzej, jakoś rok dam radę, chociaż perspektywa zimy nieco mnie przeraża :confused4: w zimie to już przerypane tymi pociągami bo tam wieje z każdego miejsca..... może jakiś BUS/Autobus znajdziesz chociaż w zimie też nie będzie lekko tym tyle km jeździć... Niestety, ale w rachunku ekonomicznym autobus polega w przedbiegach W tej chwili jeden przejazd GD->EL (lub odwrotnie) kosztuje mnie 42.14 PLN. Najtańsza opcja autobusem to koszt co najmniej 60 PLN
marcindlug Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 kup diesla w automacie i bedziesz palil 3-3.5 na trasie
Seba_LDZ Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 no i po sciance pomoglo heh nawet wlazlem tam gdzie nie moglem wczesniej wejsc :D
Rekomendowane odpowiedzi