DeeJay_Kill Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Drogi Kamilu, Moja świętość stoi pod wielkim znakiem zapytania, jednak Twój uśmiech jest dla mnie najcenniejszy, tak więc postaram się spełnić Twą prośbę. Pamiętaj jednak, że gdy "ważysz" bigos, możesz jedynie poznać jego wagę, a nie używasz zamierzonej metafory;p Znaj me serce - http://allegro.pl/audi-a5-do-zlozenia-1-32-bburago-kit-i1893205100.html. Pozdrawiam - prawie Św. Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Drogi (prawie) Święty Mikołaju, kurde aż mnie zatkało i nie wiem co napisać To chociaż proszę Cię o pomoc przy tych śrubach, jeśli chodzi o moją poprzednią prośbę, to nie zawracaj tym już sobie głowy. Jakoś sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 za robotę się brać a nie na forum pier**lić o Świętym Mikołaju to i A5 pod domem za kilka latek będzie stała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 za robotę się brać a nie na forum pieprzyć o Świętym Mikołaju to i A5 pod domem za kilka latek będzie stała Święte słowa! Aż mi do głowy przychodzi taki pewien tekst takiego jednego rapera i zawodnika MMA "Popek", który powiedział: "Co myślicie, k**wa, że co, k**wa, że samo się zrobi? Popek k**wa mówi, że samo się nigdy nic nie zrobi k**wa." Ale ja jestem ciekawy czym Wy zawodowo się zajmujecie, że podjeżdżacie takimi samochodami, tak na poważnie pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ciekawosc to pierwszy stopien do piekla Pinginku dolecial :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ciekawosc to pierwszy stopien do piekla Pinginku DO MĄDROŚCI !!! Zawsze sobie tak (w)mawiałem Szczerze to jedynie moja czysta ciekawość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dobry czas masz dzisiaj Sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 w sumie start 19:50 na miejscu bylem o 22:10 takze 2:20 elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Moja ciekawość nie zostanie zaspokojona, także w tym jakże błogim stanie kładę się lulu i jutro do pracy. Cya wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 w sumie start 19:50 na miejscu bylem o 22:10 takze 2:20 elegancko dobry czas... nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 a ja jutro do tej j**anej pracy w ktorej na bank nie dorobie sie na a5 nawet gdybym odkladal wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 hehe zmien tyre albo otworz wlasna firme z mega planem na rozwoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Seba... a5 nie jezdzisz nie zycz co Tobie nie mile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 kupić condona to nie problem, tylko go utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dam mechanikowi zatankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Seba... a5 nie jezdzisz nie zycz co Tobie nie mile heheh no nie jezdze hehehe spoko spoko poczekaj jeszcze chwile i nowiutka rs bedzie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 zycze Ci z calego serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 przecież w życiu auto nie jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 zycze Ci z calego serca i ja Tobie sie poscigamy zamiast go cartami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 czy to a4 czy a5, b5 czy b7 ważne by z nim nie było problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi