Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda zachodu bo i tak z tego nic nie wyniknie :cool1:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie boj bidy :P

Opublikowano

Panton, nie unoś się, jeden człowiek nie stanowi o całym forum :cool1: :cool1: :cool1:

Ja tutaj jestem dzisiaj ostatni raz - na miesiąc sam się uciszę... od taki znak protestu.

Przecież my tutaj na łódzkim nic Ci nie zawiniliśmy, więc czemu nie chcesz bywać na forum i z nami być w kontakcie?

Jeśli leży Ci coś na sercu - napisz PW do Prezesa czy innych zainteresowanych.

Kimiasz ja na IRCu będę.... pod telefonem jestem.... na spoty wpadać będę ale na forum nawet się nie zaloguję... i do prezesa mogę pisać tylko co z tego (???) oczywiście można przyjąć Twoje podejście i niejako podpisać się pod działaniem zarządu w tej kwestii....

Forum tworzą ludzie...... i to ludzie są "wartością" szeroko rozumianą forum. Jak tej "wartości" zabraknie chociaż w małym stopniu to będzie wyraźnym sygnałem dla zarządu, że ktoś się bardzo pomylił.

Opublikowano

powinna byc mozliwos lajkowania wypowiedzi bo wlasnie bym jej uzyl :D

Opublikowano

Sebek jedno z fundamentalnych praw człowieka jest PRAWO DO OBRONY więc jak kuurwa ten zarząd tego nie pojmuje to powinien złożyć rezygnację. Ty to rozumiesz... kilka osób też ale nie wszyscy.... Najlepiej sprawę załatwić po cichaczu na priva.... mówiąc krótko zamieść pod dywan... w tym kraju to takie modne.

Ja na pewno na znak protestu nie będę korzystał z forum przez miesiąc!

Opublikowano

heh zgadzam sie ale czy ja wytrzymam bez forum prze zmiesiac :P;) zartuje oczywiscie zobaczymy co sie bedzie dzialo jutro :)

Opublikowano

heh zgadzam sie ale czy ja wytrzymam bez forum prze zmiesiac :P;) zartuje oczywiscie zobaczymy co sie bedzie dzialo jutro :)

zawsze jest IRC do kontaktu.... wymiany poglądów czy problemów ewentualnie dupeczek :D tak więc ja na miesiąc to forum zlewam - niech sobie ten zarząd cały w tym gównie siedzi

Opublikowano

można i tak ale czy to coś da raczej nie

nawet nikt tego nie zauważy

też się zgadzam tyko co my możemy na to poradzić :mysli:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: no spoko :) [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:12_________________________________________________no jak to co zamykamy lodzki w ramach protestu robie baner ze nas nie ma i tyle :D
Opublikowano

można i tak ale czy to coś da raczej nie

nawet nikt tego nie zauważy

też się zgadzam tyko co mu możemy na to poradzić :mysli:

przy takim podejściu to lepiej nie pisać..... nic nie zmieni, nic się nie zrobi... już tak jest i będzie..... itp idiotyzmy. Ja się temu zdecydowanie sprzeciwiam i w ramach sprzeciwu miesiąc nie loguję się na forum.

A czy ktoś to zauważy czy nie zauważy to jest inna bajka.... i uwierz mi że jakby się z 10 osób z wątku Łódzkiego przez miesiąc nie logowało to by ktoś to zauważył i może przez chwilkę się zastanowił o co kurrrwa kaman.[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:14_________________________________________________

:decayed: :decayed: :decayed: no spoko :) [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 23:12_________________________________________________no jak to co zamykamy lodzki w ramach protestu robie baner ze nas nie ma i tyle :D

dokładnie!!! zrobić tylko ładny baner z informacją o co kaman....... i niech ludzie widzą, że na takie c**jostwo przyzwolenia NIE MA!!!!

Opublikowano

Sebek to rób baner :gwizdanie:

Opublikowano

Ten chłopak mógł również nie zakładać drugiego konta.... mógł na priva sprawę załatwiać i wtedy byłoby tak załatwione jak to się załatwia... NIKT z nas by nawet o tym nie wiedział!!!

Tego TAK zostawić nie można ludzie!!! Tutaj chodzi o pewne wartości, zasady, prawdę i SPRAWIEDLIWOŚĆ a nie k**wa tego co skasowali a był niewinny i się bronił dostał tyle co Malik, gdzie wprowadził Admina w błąd dopuszczając się fałszowania wiadomości....

Kuuuwa no tak być nie może i nie można przy takich sytuacjach przejść do porządku dziennego!!!

Opublikowano

Ten chłopak mógł również nie zakładać drugiego konta.... mógł na priva sprawę załatwiać i wtedy byłoby tak załatwione jak to się załatwia... NIKT z nas by nawet o tym nie wiedział!!!

Tego TAK zostawić nie można ludzie!!! Tutaj chodzi o pewne wartości, zasady, prawdę i SPRAWIEDLIWOŚĆ a nie ku*** tego co skasowali a był niewinny i się bronił dostał tyle co Malik, gdzie wprowadził Admina w błąd dopuszczając się fałszowania wiadomości....

Kuuuwa no tak być nie może i nie można przy takich sytuacjach przejść do porządku dziennego!!!

:good:
Opublikowano

sluchajcie dla mnie problemu nie ma jutro wieczorem moge cos ogarnac i po sprawie ... na prawde :)

problem zaden

Opublikowano

Chłopaki pozwolicie , że ogarnę tą sprawę jutro rano ?

Opublikowano

pewnie....

Opublikowano

spoko nasze zdanie masz na talerzu :D

a tak czy siak gratulacje oborny ile trwala ?? 5 min ?? czy mniej :D

Opublikowano

Sebciu Ty się nie śmiej. Licznik bił , a mi z konta co minutę ubywało 99zł :polew: :polew: :polew: Po 10 minutach skończyłem gadać i sobie poszedłem bo kasy szkoda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hahahha ale ze poruszyles temat Poźka ze stopki to mnie zabiles :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Najlepsze było jak zacząłem gadać z babką , która była recenzentem mojej pracy. Mówi , że praca jej się bardzo spodobała. Super temat i przeczytała ją z przyjemnością. Dopiero potem , na obronie pochwaliła mi się , że jest w klubie golfa :polew: :polew: :polew: