klysek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a Twoj napis na plecach hooligans to co :gwizdanie: czarna a nawet mroczna przeszlosc :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a dolarek na penisie zebys widzial jak twoje pieniadze rosna ??
klysek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a dolarek na penisie zebys widzial jak twoje pieniadze rosna ?? [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:21_________________________________________________ale nie dolarek a eurusek
frugodh Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: miekne Kimi takiego tatoosa zrobil sobie moj kumpel nawet nie wiem czy nie identycznego hehehe pasuje do niego jak pipka do jeza :decayed: :decayed: dla mnie tatoos powinien niesc jakis przekaz albo odnosic sie do jakiegos etapu w zyciu czlowieka nie wiem cokolwiek wiesz zeby znaczyl to takie moje zdanie ale rzodkiew z widelcem przednia mysle ze moze symbolizowac wyrwanie chwasta :polew: :polew: Frugodh sprawdz na rzgowskiej sklep ideal www.idealpc.pl kupiłem już w media markcie, kurde żeby kawałek kabla kosztował 100zl ;/ Co do tatoo to Seba ma racje, tatuaż musi raczej coś wnosić :gwizdanie:
kanu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 SEREBRO - Мама Люба rosjanki i muzyczka
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 nom bylo ale i tak jest dobre
kanu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 z waszym szukaniem d*p to czego nie było... :>
Bartas Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 na necie sie takie modne zrobilo ze na esce ostatnio slyszalem
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 z waszym szukaniem d*p to czego nie było... :> wiesz wiekszosc to zawodowcy tutaj ;D
klysek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 SEREBRO - Мама Люба rosjanki i muzyczka kiedys jakos przypadkiem jak pewnie o nich nikt nie slyszal bylem na ich koncercie
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 :hi: z popołudnia Kimi przyniosę ci w Niedzielę troszkę wzorów dziarek to sobie coś wybierzesz :decayed:
kanu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a ktoś od Nas zajmuje się może tatoo profesjonalnie?
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a ktoś od Nas zajmuje się może tatoo profesjonalnie? też bym potrzebował :naughty:
marcindlug Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 mam znajomego ktory zawodowo robi. aktualnie siedzi w stolicy ale mowi o powrocie do lodzi. jak tylko wroci dam znac
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Siemano z pokładu TLK Yntersyty relacji Gdynia Główna -> Łódź Kaliska :decayed: Mario, w niedzielę to ciężkawo, bo ja teraz na spotach będę bywał bardzo rzadko raczej A poza tym, wzór tatuażu, który wrzuciłem, akurat wyraża coś Jest to grafika przedstawiająca wyverna, czyli stworzenie, które w różnych mitologiach oraz legendach było skrzyżowaniem smoka oraz węża i uosabiało zimnego, bezdusznego zabójcę, myśliwego zabijającego dla samej przyjemności zabijania
MarianekZg Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 och ty mój zabójco :decayed: zaraz poleci PW - przyjmij na klatę
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Siemano z pokładu TLK Yntersyty relacji Gdynia Główna -> Łódź Kaliska :decayed: Mario, w niedzielę to ciężkawo, bo ja teraz na spotach będę bywał bardzo rzadko raczej A poza tym, wzór tatuażu, który wrzuciłem, akurat wyraża coś Jest to grafika przedstawiająca wyverna, czyli stworzenie, które w różnych mitologiach oraz legendach było skrzyżowaniem smoka oraz węża i uosabiało zimnego, bezdusznego zabójcę, myśliwego zabijającego dla samej przyjemności zabijania heheh no to masz niezle zapedy Ci powiem i jeszcze ta silka kurde zmieniasz profeske na platnego ??
Rekomendowane odpowiedzi