Kimi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osó na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty:
smol Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Powiadasz rzeczowe oczywiście ja jestem chetny :>
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Powiadasz rzeczowe oczywiście ja jestem chetny :> :good: Jak coś, będziemy w kontakcie
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osó na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty: :good:
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osó na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty: :good: :good: :good: :good: :wink4: :wink4: :wink4:
mar_92 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A ja mam ogłoszenie, rkwon w wolnej chwili jakby co podepnij to pod banner, ok? :good: Szukam dwóch chętnych na sobotę 26. listopada w godzinach wieczornych, w celu zawiezienia czterech par z Teofilowa do Rąbienia (w sumie 8 osó na zabawę andrzejkową. Dla chętnych i pomocnych przewidziane są nagrody rzeczowe :naughty: :naughty: :good: :good: :good: :good: :wink4: :wink4: :wink4: jak coś to mogę pomóc :>
Bartas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 a ja myslalem ze na bibke zaprasza :gwizdanie: http://www.groupon.pl/oferty/lodz/studiotatuazu-lodz/1423710?CID=PL_SOM_1_12_2_1&utm_source=SOM_1&utm_medium=SOM_12&utm_campaign=SOM_2&utm_content=SOM_1&nlp= grupon dzisiejszy
bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 tylko wcześniej wspomnij co to za nagrody
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 tylko wcześniej wspomnij co to za nagrody Trunki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :D
cymek28 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam koledzy.Mieszkam koło Łodzi i mam zamiar wybrać się w jakąś Niedziele na Łódzki spocik.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/oczywiscie-znowu-kierowca-hondy-vt92095.htm[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:27_________________________________________________ Witam koledzy.Mieszkam koło Łodzi i mam zamiar wybrać się w jakąś Niedziele na Łódzki spocik. no to zapraszamy nie ma co sie czajnikowac tylko wpadac
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czyli wpadasz dzisiaj:D Wszystkie info na górze;)
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 chocby dzisiaj z ksawerowa nie jest daleko [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________ Panie Bartku
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 qrde, Cymek - to już wiem, za czyim autem się oglądałem na Jana Pawła;p [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________ chocby dzisiaj z ksawerowa nie jest daleko [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:28_________________________________________________ Panie Bartku :hi:Panie Sebo;D Delfinkowi chyba u mnie dobrze, bo jak już wspominałem - zagadał wczoraj po całej akcji:) Allegro też wstępnie przeglądałem:)
cymek28 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzisiaj nie dam rady ale na pewno będę uczęszczał.Jara mnie to [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:30_________________________________________________ DeeJay_Kill słyszałem że ty jesteś z Ksawerowa?
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 tak i Twoje auto nie raz mijałem, tylko jeszcze nie namierzyłem, gdzie parkuje
Rekomendowane odpowiedzi