marcindlug Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 z czystym sumieniem moge polecic http://www.reampoland.pl/
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kolega regenerował na konstantynowskiej w Zgierzu ,był zadowolony
Jurek 30 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Panowie potrzebuję pomocy z abs ,Eps ,Quattro czy ktoś posiada takie auto na zlocie w łodzi..
bartek1605 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kolega regenerował na konstantynowskiej w Zgierzu ,był zadowolony też słyszałem o nich dobre opinie, jak długo ten znajomek jeździ po naprawie u nich
kachnazgierz Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 bylem wlasnie na filmie wyjazd integracyjny powiem tak film jak dla mnie d*py nie urywa jest kilka smiesznych momentow ale tylko z tego wzgledu ze bluznia ale Glinka ............................. mizdzy system .................... dla niej warto isc i zobaczyc .... alez jest zaaaaaaaaaaaaaaaajebistaaaaaaaaaaaaaaaa :slina: :slina: :slina: seba, nie przesadzaj z tą glinką, a film ogólnie dla mnie OK I zaczął się ciężki weekend ... wczoraj imieniny u koleżanki, dzisiaj 18-ste ur Miśka jutro oficjalna imprezka
bartek1605 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 siema Glinka nawet się przyznał, że już ma tyle wiosen
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Panowie potrzebuję pomocy z abs ,Eps ,quattro czy ktoś posiada takie auto na zlocie w łodzi.. a nie esp ? mysle ze nawet jak nie posiada a posiada to nic to nie zmienia co konkretnie Ci sie urodzilo ?[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________ bylem wlasnie na filmie wyjazd integracyjny powiem tak film jak dla mnie d*py nie urywa jest kilka smiesznych momentow ale tylko z tego wzgledu ze bluznia ale Glinka ............................. mizdzy system .................... dla niej warto isc i zobaczyc .... alez jest zaaaaaaaaaaaaaaaajebistaaaaaaaaaaaaaaaa :slina: :slina: :slina: seba, nie przesadzaj z tą glinką, a film ogólnie dla mnie OK I zaczął się ciężki weekend ... wczoraj imieniny u koleżanki, dzisiaj 18-ste ur Miśka jutro oficjalna imprezka oj no co fajna jest i juz Misiek 100 lat i wszystkiego naj naj naj :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kolega regenerował na konstantynowskiej w Zgierzu ,był zadowolony też słyszałem o nich dobre opinie, jak długo ten znajomek jeździ po naprawie u nich jeździł dwa lata i auto sprzedał na ul Giewont podobno lipę robią
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 dzizas Lodziaki nie spac zwiedzac trzeba a nie [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 01:31_________________________________________________ :hi:
Kimi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ohayoo :hi: Mario, Wszystkiego Najlepszego :gicior: :gicior:
Bartas Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 dzisiaj, wczoraj by nie dal rady odczytac
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 heheh no moze i racja :decayed: :decayed:
marcindlug Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ladny sie z ciebie twardziel zrobil Kimiasz od tej silowni ! teraz boje sie nazwac cie "nowy"
marcindlug Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 złośliwiec :gwizdanie: oj tam oj tam ! Kimiasz wie ze to z milosci !
bartek1605 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 niema to tam to, żółty = moc
Rekomendowane odpowiedzi