zlota1977 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Hejka :> W Szwecji na plusie dalej zima nie chce przyjść u mnie -4'C ;( ;( ;( chłodnawo to się ubieraj Miś cieplutko, cobyś się nie rozłożył na Zakopane
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Hejka :> W Szwecji na plusie dalej zima nie chce przyjść u mnie -4'C ;( ;( ;( chłodnawo to się ubieraj Miś cieplutko, cobyś się nie rozłożył na Zakopane złociutka ja mam na sobie jak Miś Polarny max tłuszczu więc nie jest najgorzej dlatego napisałem chłodniutko bo Kasia napisała by już Picówa !!!! :polew: :polew: Na Zakopane będzie MOC !!!
kanu Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 :hi: znowu jakieś te wszystkie auta wkoło białawe... a moje co najwyżej brudne
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Kanu bo parkujesz w garazu Misiek kiedy do zakopca lecicie ??
zlota1977 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Kanu bo parkujesz w garazu Misiek kiedy do zakopca lecicie ?? masz wyżej a myślisz że na co mu ten bagażnik dachowy???????? wódki nie ma gdzie opchać do niuni
bartek1605 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Kanu bo parkujesz w garazu Misiek kiedy do zakopca lecicie ?? sam napisałeś a teraz się pytasz [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________ Kanu bo parkujesz w garazu Misiek kiedy do zakopca lecicie ?? masz wyżej a myślisz że na co mu ten bagażnik dachowy???????? wódki nie ma gdzie opchać do niuni jakbyście lecieli bobem to można by w progi pochować
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Kanu bo parkujesz w garazu Misiek kiedy do zakopca lecicie ?? masz wyżej a myślisz że na co mu ten bagażnik dachowy???????? wódki nie ma gdzie opchać do niuni no tak faktycznie to my z Miskiem jak co roku on wraca 4 stycznia a ja jade 5 :wallbash:
zlota1977 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 bry przy sałatce i herbatce smacznego koleżance
Magdalenah Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 smaku za bardzo nie czuję bo zaziębiona jezdem ale dziekuję
mar_92 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli ktoś by miał ochotę na tytoń, w dobrej cenie
Magdalenah Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 co ma? dobry tytoń ma .....w proszku hyhyh a tak bez żartów, byłby ktoś chętny się dołączyć skoro idą te wyjątkowe święta ? http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,7,idw,646,idf,17626.html#position
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 co ma? dobry tytoń ma .....w proszku hyhyh a tak bez żartów, byłby ktoś chętny się dołączyć skoro idą te wyjątkowe święta ? http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,7,idw,646,idf,17626.html#position Nooo, bardzo fajna inicjatywa, w zeszłym roku załatwiliśmy Mikołajki dla Domu Dziecka, w tym roku też możemy coś pomyśleć :good: :good: Magda, jak coś, ja jestem za
Rekomendowane odpowiedzi