Magdalenah Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam z uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam z uczelni witam z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 witam z kopalni [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 10:13_________________________________________________ hicior :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jest już dostępny kalendarz klubowy na 2012 rok: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Proponuję, by chętni się zapisywali i zamówimy jedną przesyłką, co by niepotrzebnie nie płacić każdy oosobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 bry Bedzie sie ktoś przemieszczał dziś obok mnie po Łodzi ? aha i uzbrojony w sprzęt do wymiany tylnego lewego migacza? żarówka mi padła z tyłu i lipa. Poza tym tel nie zabrałam z chaty Magda ja bylem w osrodku dwa razy dzisiaj o 8 i pozniej gdzies przed 13 ale nie wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jest już dostępny kalendarz klubowy na 2012 rok: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Proponuję, by chętni się zapisywali i zamówimy jedną przesyłką, co by niepotrzebnie nie płacić każdy oosobno wolimy kalendarze z d*pami a nie z pazdzierzycami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 bry Bedzie sie ktoś przemieszczał dziś obok mnie po Łodzi ? aha i uzbrojony w sprzęt do wymiany tylnego lewego migacza? żarówka mi padła z tyłu i lipa. Poza tym tel nie zabrałam z chaty Magda ja bylem w osrodku dwa razy dzisiaj o 8 i pozniej gdzies przed 13 ale nie wiedzialem Spoko Tomcio - Mario to wymiatacz pojawił się jak torpeda i załatwił sprawę ekspresowo :>[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 15:42_________________________________________________ Jest już dostępny kalendarz klubowy na 2012 rok: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Proponuję, by chętni się zapisywali i zamówimy jedną przesyłką, co by niepotrzebnie nie płacić każdy oosobno kalendarzyk VIP-owski >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario, poszedł PW do jarko, że do EL będzie jedna paczka Madzia, nie , ogólnie dostępny, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bFqCuu219UI#! DOBRAAAA AZJATKAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 i like widzialem u Ciebie na profilu dobra jest nie ma co lubię to![br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 18:45_________________________________________________bosze ldz chyba zniknelo z planety na ircu cisza na forum cisza ja nie wiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 i pewnie smaczniutka :slina: :tongue4: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 siemka, moge sie dopisać do Was do paczki na kalendarzyk? mam wpisać się na liste do jarka, czy tutaj najpierw zbieramy chetnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 i pewnie smaczniutka :slina: :tongue4: :wink4: nom peeeeeeeeeeeeewnie tak :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 i pewnie smaczniutka :slina: :tongue4: :wink4: nom peeeeeeeeeeeeewnie tak :slina: :slina: :polew: :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 siemka, moge sie dopisać do Was do paczki na kalendarzyk? mam wpisać się na liste do jarka, czy tutaj najpierw zbieramy chetnych? puść PW do Kimiego - on trzyma rękę na pulsie [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________ i pewnie smaczniutka :slina: :tongue4: :wink4: nom peeeeeeeeeeeeewnie tak :slina: :slina: :polew: :polew: :good: ty się nie śmiej tylko użyj swoich znajomości i przywieź ją kiedyś na spot/grilla to potańcujemy :naughty: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 http://www.cda.pl/video/256061a/Cicho-bo-stara-jest-w-piwnicy Mario, kolo bialego koscila za***iście oklejony pluszakowoz stal kolo Ciebie a Ty nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi