Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Seba_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Jest już dostępny kalendarz klubowy na 2012 rok:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0

Proponuję, by chętni się zapisywali i zamówimy jedną przesyłką, co by niepotrzebnie nie płacić każdy oosobno

:hi: bry Bedzie sie ktoś przemieszczał dziś obok mnie po Łodzi ? aha i uzbrojony w sprzęt do wymiany tylnego lewego migacza? żarówka mi padła z tyłu i lipa. Poza tym tel nie zabrałam z chaty :confused4:

Magda ja bylem w osrodku dwa razy dzisiaj o 8 i pozniej gdzies przed 13 ale nie wiedzialem

Proponuję, by chętni się zapisywali i zamówimy jedną przesyłką, co by niepotrzebnie nie płacić każdy oosobno

wolimy kalendarze z d*pami a nie z pazdzierzycami :kox:

:hi: bry Bedzie sie ktoś przemieszczał dziś obok mnie po Łodzi ? aha i uzbrojony w sprzęt do wymiany tylnego lewego migacza? żarówka mi padła z tyłu i lipa. Poza tym tel nie zabrałam z chaty :confused4:

Magda ja bylem w osrodku dwa razy dzisiaj o 8 i pozniej gdzies przed 13 ale nie wiedzialem

Spoko Tomcio - Mario to wymiatacz pojawił się jak torpeda i załatwił sprawę ekspresowo :>[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 15:42_________________________________________________

kalendarzyk VIP-owski >?

Mario, poszedł PW do jarko, że do EL będzie jedna paczka :wink4:

Madzia, nie , ogólnie dostępny, a co? :mysli:

i like :D

widzialem u Ciebie na profilu :P:D dobra jest nie ma co :D lubię to![br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 18:45_________________________________________________bosze ldz chyba zniknelo z planety na ircu cisza na forum cisza ja nie wiem :gwizdanie:

:hi:

siemka, moge sie dopisać do Was do paczki na kalendarzyk? mam wpisać się na liste do jarka, czy tutaj najpierw zbieramy chetnych?

puść PW do Kimiego - on trzyma rękę na pulsie :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________

i pewnie smaczniutka :slina: :slina: :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:

nom peeeeeeeeeeeeewnie tak :slina: :slina: :slina: :slina: :slina::naughty::decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :good: :good: :good:

ty się nie śmiej tylko użyj swoich znajomości i przywieź ją kiedyś na spot/grilla to potańcujemy :naughty: :naughty: :naughty::decayed: :decayed: :decayed: