Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ten waży 8 kg, długość 180 cm Nie nie, to nie taki, ten, którym ja wczoraj ćwiczyłem ma dużo większą średnicę miejsc na obciążenia, niż tej środkowej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Gryf olimpijski 20 kg, standatd na całym świecie nie może mieć innej wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Gryf olimpijski 20 kg, standatd na całym świecie nie może mieć innej wagi :notworthy: :notworthy: No to już wszystko wiem. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Już do Łodzi wróciłeś czy jeszcze Gdańsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Już do Łodzi wróciłeś czy jeszcze Gdańsk? Jeszcze GD, wracam w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 siema Frugo czyli w koncu Kimi na jakim targasz bo ja sie zgubilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 oglądałam na FB twoim nie mogę .....po prostu umieram jak patrzę na takie ....puste baby i ten śmieszek, żeby nie te zderzaki to nikt by chyba tego nie obejrzał [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________ siema Frugo czyli w koncu Kimi na jakim targasz bo ja sie zgubilem Kimi to targa siaty najczęściej a dziś mi podrzucił kilka worków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 siema Frugo czyli w koncu Kimi na jakim targasz bo ja sie zgubilem No tym olimpijskim 20-kilogramowym [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 13:21_________________________________________________ oglądałam na FB twoim nie mogę .....po prostu umieram jak patrzę na takie ....puste baby i ten śmieszek, żeby nie te zderzaki to nikt by chyba tego nie obejrzał [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 13:15_________________________________________________ siema Frugo czyli w koncu Kimi na jakim targasz bo ja sie zgubilem Kimi to targa siaty najczęściej a dziś mi podrzucił kilka worków :D A żebyś wiedziała, co sobotę kufa targam siaty z Kerfóra :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja mam taki jak kimi wkleiles i na oko to wiecej niz 10 kg nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 hyhyhy a ja zapodaje tunczyka z puchy i k**wa luski sa w srodku :blink: w zyciu nie trafilem nigdy a teraz pluje co chwila kuzwa mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 no bo to świeży tuńczyk jest prosto z morza czy tam z innych wód no to wiadomo że z łuskami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 hyhyhy a ja zapodaje tunczyka z puchy i ku*** luski sa w srodku :blink: w zyciu nie trafilem nigdy a teraz pluje co chwila kuzwa mac Seba, tylko King Oscar kawałki w oleju, jest w pytkę jeża tuńczyk :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tuńczyk to tylko kawałki w sosie własnym, wylewamy wodę i dajemy majonez + inne dodatki i powstaje ciekawa sałatka:P i nie powinno się go jeść częściej jak 2 razy na tydzień bo zawiera dużo rtęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tuńczyk to tylko kawałki w sosie własnym, wylewamy wodę i dajemy majonez + inne dodatki i powstaje ciekawa sałatka:P i nie powinno się go jeść częściej jak 2 razy na tydzień bo zawiera dużo rtęci dobrze gada zaden w oleju [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 17:05_________________________________________________http://www.sadistic.pl/patologiczny-ojciec-vt94965.htm :facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 :hi: witam po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 http://www.sadistic.pl/patologiczny-ojciec-vt94965.htm[/url] :facepalm::facepalm::facepalm: Ten stary, musi mieć beret zryty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 szkoda dzieciaka :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 i co z niego moze wyrosnac ? kolejny patol ktory bedzie kradl i bil ludzi ehhhhh ojca do gazu a dziecko do zakonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 barki biceps zrobione [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 18:40_________________________________________________BIEDNY DZIECIAK, OPIEKA POWINNA ZABRAĆ TO DZIECKO OD TAKICH RODZICÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ano ale jak zwykle sa tam gdzie nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi