Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 o gumkach tez :polew: O ręczniku do ćwiczeń.... :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 13:37_________________________________________________Podjadę po Ciebie tak koło 17:30, 17:40 - będziemy jakby coś, w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ouki, teraz do mnie prosto dojechac limanka nowe swiatla beda to w prawo i 2 blok to moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 kierwa ale daleko ta vera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 nie marudz ja specjalnie wytrzezwialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 hahahah eee nie jade nie chce mi sie :polew: :polew: robimy jakis konkretny trening ?? np moj ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ustalimy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 dobra to ja wezme swoja rozpiske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ja gdzies posialem swoja ale sam ja robilem wiec ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to wez i cos sie ustali na miejscu jest tam sauna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :polew: oj Seba.... i tajskie masaze ;p jest sauna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to jak sa tajki to moze przyjade [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:24_________________________________________________jakos wczesniej tam bedziemy czy na 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no to jak sa tajki to moze przyjade [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:24_________________________________________________jakos wczesniej tam bedziemy czy na 18 ? ja zaraz wylatuję po Bartasa, myślę, że tak plus minus na 18, może parę minut przed będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ouu to sie zbieram powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 bry :hi: Wy tu ciągle siłka siłka, a o jutrze nikt nie pisze? Jak, co gdzie? Jakożem student ze mnie tęgi ( ) wnioskuję, że na porę tą ową zimową miejscówa zmienia się na port. Godzina pewno zostaje? Ale bajer. Nie ma co... Zima nie chce przyjść, bo Lato nie chce odejść ... i nie polata się w tym roku na białym puchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no i odrazu lepiej a na silce ci bankow przejdzie zrobimy rozgrzeweczke na biezni i bedzie gitarka Misiek specjalnie dla Ciebie wykrecilem rybie oko na niedziele :decayed: :good: dziś idę do Gołego ale tak delikatnie :wink4: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 18:08_________________________________________________ bry :hi: Wy tu ciągle siłka siłka, a o jutrze nikt nie pisze? Jak, co gdzie? Jakożem student ze mnie tęgi ( ) wnioskuję, że na porę tą ową zimową miejscówa zmienia się na port. Godzina pewno zostaje? Ale bajer. Nie ma co... Zima nie chce przyjść, bo Lato nie chce odejść ... i nie polata się w tym roku na białym puchu Lato odejdzie bez obaw jak Kurator wejdzie do PZPN i zobaczy jakie cuda tam się działy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Lato odejdzie bez obaw jak Kurator wejdzie do PZPN i zobaczy jakie cuda tam się działy Z jednej strony wkurza mnie jak gość robi przekręty i kapusty co miesiąc tyle co moja cała rodzina w rok nie zarobi, a z drugiej strony to i tak dla mnie są typy z wyższej pierdolencji więc leję na niego tylko, że zimy nie ma - szkoda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzięki wielkie dla fruga, który bardzo mi pomógł przy malowaniu deski, a tym samym przyczynił się do końcowego wyglądu a6, jak i dla Seby, który zaszczycił nas swoją obecnością Dzięki, chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 dJ zmierz ile tej folii potrzebujesz na tą blende na klapie bo coś tam mi zostało[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 22:51_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=WRyskOXVQOA&feature=player_embedded#! Koksu rapuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 i co ze tylko tyle ?? przez caly wieczor ?? kuzwa Kimi Bartas myslalem ze cos napisza po silce ale widze ze chlopaki zanimogli Bartas nie pier**l biesz wieksze ciezarki dawaj 8 hehehehe :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 02:17_________________________________________________a no Dj dziekuje za wyroznienie ta ja przyjechalem na robote az sie sr** chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to powrot po imprezie zaliczony teraz kima i na 8 na zajecia, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi