Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 jeszcze szukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Aha bo na inflanckiej 23 jest całkiem fajna siłownia DEADLIFT w pawilonie Wedlinki chodziłem tam kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 na zdjeciach biezni nie widac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chłopaki ja jak jeszcze nie miałem siłki w domu i chodziłem do publicznych to z 5 które odwiedziłem najlepsza zdecydowanie jest AGATKA. Tu jest ich strona internetowa http://gymsystem.cba.pl/index1.html Jak dla mnie ceny wporządku, sprzętu dużo, fajne maszyny, wolnych ciężarów, stojaków ławeczek itd nie brakuje. Klimat ekstra, dużo wielkich kolesi co mnie przynajmniej bardzo motywuje, są też jakies laseczki. No i wiele znanych sław regularnie ćwiczy np. Andrzej Maszewski ( były vc Europy w kulturystyce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 http://energym.pl/ ja tutaj i na prwde super silka tylko z tych juz drozszych niestety jak dla mnie. miejsca bardzo duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 W energymie nigdy nie byłem, ale patrząc po zdjęciach nie podoba mi się. Mówie Wam idzcie raz go AGATKI i zobaczycie że będzie Wam odpowiadać. W karnecie open są gratis 2 mycia auta w miesiącu ;D[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:16_________________________________________________http://www.facebook.com/media/set/?set=a.140336666038851.31379.140126242726560&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No właśnie za dobre siłki tzeba zapłacic też dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak wam się w verze podobało? Dla mnie lipa ta siłka, wogóle klimatu hardcorowej pakerni nie ma i mało sprzętu. totalne dno ... maszyny skurwiale jakies zero konfiguracji no zeby na modlitewniku pomijajac ze byl c**jowy jakis max obciazenie bylo 40 kg ?? :polew: :polew: ogolny burdel ciezaru latasz i szukasz po calej silowni kazdy jak skonczy to zostawia tam gdzie skonczyl jedna dzialajaca laweczka ktora mozna bylo regulowac ... ogolnie wielkie jak ja pieprze i nic pozatym no i pedalskie szafki ktore na dzien dobry nabily mi guza na glowie ... nie lubie ... :polew: Seba rozumiem, że nie polecasz lokalu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 cwiczyl uniki z szafka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 heheh no dostalem wpierdy od szafki heheh no nie nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Powitać PAnowie i Panie port czy real. Osobiście wolę real bo do portu tylko DJ ma blisko acha będzie ktoś miał vaga chciałem logi porobić bo coś mi moja cacunia kuca. Dla zainteresowanych check się NIE ŚWIECI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: port port piz*zi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 :decayed: :decayed: port port piz*zi ooooojjjjjjjj bardzo piz*zi port port [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:46_________________________________________________ dobra ja się zaraz zmywam, "Myszę" muszę jeszcze umyć :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To kalesony pozakładać i na reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 no no myj myj bo ja wlasnie fisza wypucowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mozarcik nie wstydź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Panton ty juz w domu to chyba leciałeś ze 200 :>[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 20:24_________________________________________________ ale kiera mieko w audi sie kreciło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 przepisowo latam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 40 na 60 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Pany co z tą S5 - koleś drapał :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi