Panton Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie koleś tylko laska.... pojechała.... po prostu nie zauważyła, że coś ma na szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie koleś tylko laska.... pojechała.... po prostu nie zauważyła, że coś ma na szybie :facepalm: jak można nie zauważyć naklejki na szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 witam powrot ze stolycy 2godz wiec nie jest zle a teraz ide odpoczywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ja po urodzinach:) Jutro kochany poniedziałeczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siemano z wieczora :hi: Dzięki za miłe spotkanie i karty - fajnie było pośmigać na nowym torze :good: frugodh - potwierdzam, Vera padaka jak .uj, pomijam już agresywne szafki, ale generalnie jakoś tak dziwnie tam, niewarte na pewno tej ceny Dzięki za te namiary na Agatkę, sprawdzę na pewno, bo cena za miesiąc bardzo atrakcyjna. Ktoś ma ochotę się wybrać ze mną na kontrolną sesyjkę we wtorek? :cool1: [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 21:57_________________________________________________ Co to ma być? :blink: http://gymsystem.cba.pl/kontakt1.html Seba, obczaj jaka profeska :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ja moge :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ja moge :> Ale będziesz mógł tak koło 19-20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 po nocach bedziemy chodzic ;p wolal bym 18 bo bym wracal od Asi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 po nocach bedziemy chodzic ;p wolal bym 18 bo bym wracal od Asi Dobra, postaram się jakoś wykombinować na 18. Zadzwonię do Ciebie jutro wieczorem i się ustawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kimiasz we wtorek lepiej sie uklepniemy kolo 16. ja w tyrze do 16:30 siedze wiec luzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kimiasz we wtorek lepiej sie uklepniemy kolo 16. ja w tyrze do 16:30 siedze wiec luzz No widzisz ja raczej mogę później niż wcześniej, dlatego wstępnie zaproponowałem 19-20. 18 to najwcześniej, i to też nie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 spoko, napisalem bo lepiej mi jechac od Asi w strone domu, niz jechac do domu na godzine i wracac spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chłopaki aktualnie Agatka jest na ulicy krzemienieckiej 2 za urzędem miasta bo ją przenieśli rok temu, będziecie mieli ciutkę bliżej. Lece spać elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ouu fajnie[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:55_________________________________________________ale i tak daleko, szczegolnie ze wygladam przez okno i mam silke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chłopaki aktualnie Agatka jest na ulicy krzemienieckiej 2 za urzędem miasta bo ją przenieśli rok temu, będziecie mieli ciutkę bliżej. Lece spać elo Ok, dzięki za info :good: [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:00_________________________________________________ To tam jakoś od Wileńskiej się trzeba wbijać? [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________ O, Seba, doleciałeś już :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 witam po ciężkim weekendzie w Wawie i okolicach paczka dostarczona, fotos też będzie jeszce raz wszystkim darczyńcom wielkie DZIĘKUJE[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:14_________________________________________________ Powitać PAnowie i Panie port czy real. Osobiście wolę real bo do portu tylko DJ ma blisko acha będzie ktoś miał vaga chciałem logi porobić bo coś mi moja cacunia kuca. Dla zainteresowanych check się NIE ŚWIECI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 i tak nie dojechal :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 A co sie z chriss'em dzieje? żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 A co sie z chriss'em dzieje? żyje? Był na spocie :gwizdanie: Madzia, wstaw ten dyplom w wątku o akcji z paczką :decayed: [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:24_________________________________________________ I na FB też wrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 A co sie z chriss'em dzieje? żyje? Był na spocie :gwizdanie: Madzia, wstaw ten dyplom w wątku o akcji z paczką :decayed: [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:24_________________________________________________ I na FB też wrzuć nie dzisiaj, dziś "zdycham" ale wstawię oczywiście, aha paczek tzn. pudeł było 13 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi