bartek1605 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 iść z kacem na sylwka, tego jeszcze nie przerabiałem
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam w sylwestrowy poranek Trzeba zacząć przygotowania: nagrać płyty, zawieźć sprzęt, naprawić wycieraczki w punto i może jeszcze zderzak pomalować u mnie Jak to zwykle u mnie bywa - na ostatnią chwilę
MarianekZg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 :hi: Seba i znowu musiałem samemu pić :bicz3: :bicz3: :bicz3: :decayed:
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panie i Panowie, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2012 - oby pod każdym względem był lepszy od kończącego się dziś 2011 :good: :good: :good: :good:
MarianekZg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panie i Panowie, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2012 - oby pod każdym względem był lepszy od kończącego się dziś 2011 :good: :good: :good: :good: jak to mówią kierowcy "Lustereczko" :good:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 :hi: Seba i znowu musiałem samemu pić :bicz3: :bicz3: :bicz3: :decayed: nie kus nie kus bo przyleze tam dzisiaj ... [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 12:19_________________________________________________ktos nam skomentowal film na yt i napisal Czy ja widziałem pierdołę z Kłobucka? Fajny filmik, ale tylko dla zainteresowanych bo nic na nim nie ma co jest warte obejrzenia przez ludzi spoza grupy. Marka marką, sam mam już leciwą A4, którą uwielbiam ale czekam na coś naprawdę klubowego. Czym się odróżnia klubowicz od zwykłego posiadacza Audi takiego jak ja? ( wiem, czepiam się ) Pozdrawiam! sebassz 2 tygodnie temu
Tobi_one Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku ja spędzam sylwka w Łodzi Pozdro
frugodh Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Serwus byki Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku, taniego paliwa, bezawaryjnej jazdy i ogólnie wszystkiego naj naj
Magdalenah Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 :drunk: :drunk: Szczęśliwego Nowego Roku żebysmy szcześliwie trafili do naszych garaży po zabawie a tak wogóle to wiadomo że życzymy sobie tańszego paliwa, zdrowia, więszkej liczebności na spotach oraz udanej produkcji filmowej w wykonaniu Seby w przyszłym roku do zobaczenia w przyszłym roku [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 14:25_________________________________________________ Szczęśliwego Nowego Roku ja spędzam sylwka w Łodzi Pozdro OOOO to miło wzajemnie najlepszego
gizmus2006 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby przybyło nam szerokich, równych i bezpiecznych asfaltów, a w portfelach zawsze było wystarczająco dużo pieniążków aby można się było nimi cieszyć :>. ZDRÓWKA !!!
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 szczesliwego Panie i Panowie
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobra Panie i Panowie wszystkiego najlepszego w tym 2012 roku zdrowia spełnienia marzeń, dużo kasy na fajne mody w Audiczkach i nie tylko, bezkolizyjnej jazdy (to mnie się przyda :> ) no i żeby nie pękła kolejna granica 6zł na stacjach benzynowych. NAJLEPSZEGO !!
cymek28 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam z sylwestra Jest całkiem ciekawie, nie wieje nudą - najpierw się lali przy życzeniach chłopy, potem jakieś dziewczyny sobie w mordę dały, a dalej to reakcja łańcuchowa i pozamiatane;p Ochrona ch*a warta, policja przyjechała, gaz pieprzowy na sali, czyli się krztuszę co chwila... Nowy Roku witaj
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Powitać w pierwszym dniu 2012 :hi: Witam z sylwestra Jest całkiem ciekawie, nie wieje nudą - najpierw się lali przy życzeniach chłopy, potem jakieś dziewczyny sobie w mordę dały, a dalej to reakcja łańcuchowa i pozamiatane;p Ochrona ch*a warta, policja przyjechała, gaz pieprzowy na sali, czyli się krztuszę co chwila... Nowy Roku witaj :blink: :decayed:
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 my zasluzylismy i bylo za***iście. Najlepszego wszystkim i x2 dla wysylajacych zyczenia :gwizdanie: wszystko mnie boli
Rekomendowane odpowiedzi