bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 czy do kalendarzy można dorzucić coś innego :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 czy do kalendarzy można dorzucić coś innego :gwizdanie: Pisz do jarko i jak coś, z nim uzgadniaj, pewnie się zmieści
Bartas Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Bart a nie masz jakis kalendarzy wielkosci zeszytow zeby na jednej stronie byl jeden dzien ?
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 takich akurat nie, same bzdurne na biurko albo na ściane z gołą babą
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 też by mi się taki przydał ale chyba będe musiał se taki kupić
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 :hi: Seba poszło PW chyba nie do mnie Mario :/ bo nic nie przylecialo[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 23:05_________________________________________________o kuzwa faktycznie przepraszam Mario teraz dopiero zobaczylem jak cos to dzwon do mnie rano jak wstaniesz ja spal nie bede zadzwon do mnie na kom i ogarniemy temat
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 no bo trzeba tyrac zeby bylo :good:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 czyli praca jest ehhh raczej walczyc trzeba o kawalek chleba :/ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 06:00_________________________________________________mm jak milo z rana nikogo nie ma 2012 jest zapocalipsa dla lodzkiego
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 - Kochanie, bądź miły, weź mnie dzisiaj w jakieś ciekawe miejsce! - d*pa... - Co d*pa?! - W d*pę cię dzisiaj mogę wziąć. :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 :hi: - Kochanie, bądź miły, weź mnie dzisiaj w jakieś ciekawe miejsce! - pupa... - Co pupa?! - W d*pę cię dzisiaj mogę wziąć. :polew: :polew: rozwaliłeś mnie od rana :polew:
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemanko :hi: - Kochanie, bądź miły, weź mnie dzisiaj w jakieś ciekawe miejsce! - pupa... - Co pupa?! - W d*pę cię dzisiaj mogę wziąć. :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dobra, więc jest tak: zapłaciłem za swój kalendarz + za koszty przesyłki kalendarzy do nas do Łodzi, w sumie za przesyłkę 3 do 7 sztuk (w tym już są trzy miejsca wykorzystane - jeszcze 4 można dołożyć) no ooo ja juz zaplacilam i za przesyłkę tez
bartek1605 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jakis tam wykład: Był sobie profesor, ktory nie mial dloni i poslugiwal sie proteza. Pierwszy wyklad tradycyjnie zaczynal kuracja wstrzasowa. - Przywitajcie sie, ja nie mam czasu. I rzucal reke z plastiku w tlum. Uniwersytet Opolski
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 :hi: - Kochanie, bądź miły, weź mnie dzisiaj w jakieś ciekawe miejsce! - pupa... - Co pupa?! - W d*pę cię dzisiaj mogę wziąć. :polew: :polew: rozwaliłeś mnie od rana :polew: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi