rem1k Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 ja podjadę do empiku więc będę czy tak czy siak. jak ktoś będzie to wyczaje.
Bruno_74 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam real czy port?[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:33_________________________________________________No to d*pa nigdzie nie jadę jak nie ma chętnych
kanu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 w nowym roku, trochę się zapodziałem od jutra do roboty, więc będę częściej online co tam u Was? PS: ostatnio zachciało się ścigać mondeo TDCI ze mną... przy 4 biegu odpuścił, chyba kierownik nie umiał zmieniać w F... biegów bo mu odjeżdżało moje z 116KM więc teoretycznie słabsze niż 130KM w mondeło i tam niby więcej Nm też...
skrab Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 w nowym roku, trochę się zapodziałem od jutra do roboty, więc będę częściej online co tam u Was? PS: ostatnio zachciało się ścigać mondeo TDCI ze mną... przy 4 biegu odpuścił, chyba kierownik nie umiał zmieniać w F... biegów bo mu odjeżdżało moje z 116KM więc teoretycznie słabsze niż 130KM w mondeło i tam niby więcej Nm też... 115km a mondeo 130km
Panton Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 kanu pewnie go masa zgubiła..... ilość kuni to jeden temat a kg baby, którą się wiezie drugi
jaczek7 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Mondeo dużo większy samochód wiec miał prawo zostać w tyle, poza tym nie każdy umie się odnaleść w tak nerwowej sytuacji jak wyścig
MarianekZg Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 :doh1: :doh1: :doh1: że ja wpadłem na pomysł żeby podjechać do manufaktury dzisiaj :wallbash: ale jak już byłem to ustrzeliłem B5 Sedan tylko nie kojarzę czyje to
damianmaster Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Siema był dzisiaj ten zlot ?? bo ja byłem i był owszem ale.... maluchów :D:D:
smol Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Napalonej kobiecie się nie odmawia ( seksualna niebezpieczna + bahamas - buzi daj ) nigdy nie odmawiam kobiecie
rem1k Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Siema był dzisiaj ten zlot ?? bo ja byłem i był owszem ale.... maluchów :D:D: ja byłem w empiku w porcie i nikogo nie widziałem.
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 też byłem w manufakturze, ale miśka nie widziałem i tego sedana na ramkach również Na spota nie podjechałem, bo chyba właśnie chętnych nie było;/
bartek1605 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Napalonej kobiecie się nie odmawia ( seksualna niebezpieczna + bahamas - buzi daj ) nigdy nie odmawiam kobiecie bo tylko "ciotki" odmawiają
Panton Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Napalonej kobiecie się nie odmawia ( seksualna niebezpieczna + bahamas - buzi daj ) nigdy nie odmawiam kobiecie bo tylko "ciotki" odmawiają a później....... "baza wirusów została zaktualizowana"
bartek1605 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 dwie reklamówki + sznurek i ogień, niema że boli
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 :hi: Wreszcie do pracy :silacz: po takim wolnym to chyba będę dzisz do 20.00 pracował :decayed:
kanu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mondeo dużo większy samochód wiec miał prawo zostać w tyle, poza tym nie każdy umie się odnaleść w tak nerwowej sytuacji jak wyścig sam zaczął, domyślnie chciał się wbić na pas przede mną, ale mu nie poszło, wbijał się za mną [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 08:40_________________________________________________ :hi: Wreszcie do pracy :silacz: po takim wolnym to chyba będę dzisz do 20.00 pracował :decayed: ja dziś też 1 dzień po urlopiku... już maile nadrobiłem
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja od dzis na urlopiku a wlasciwie na L4 ale to jak urlop :
Rekomendowane odpowiedzi