smol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus
Kimi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Siemano :hi: Właśnie dostałem telefon ze stacji, że mogę odebrać swoje 50 PLN. Może jednak dam im drugą szansę :decayed:
jaczek7 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus to ja jestem jakieś 3 miesiące do przodu ja już wiem co u mnie będzie gratuluję
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pany - jakby ktoś coś chciał z giełdy w Poznaniu, to pw, bo najprawdopodobniej pojadę w czwartek. Muszę odebrać dowód rejestracyjny ze żnina, ale parę pierdół z giełdy mogę przywieźć, jak będą chętni:)
kanu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus gratulacje, mój 8 miesięczniak się już tak prezentuje: jak widać junior z dnia na dzień co raz fajniejszy i komunikatywniejszy
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus ooo to moje gratulacje i oczywiście życzę developera [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:44_________________________________________________ a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus to ja jestem jakieś 3 miesiące do przodu ja już wiem co u mnie będzie gratuluję to pochwal się... (który miesiąc?) [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 14:46_________________________________________________ a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus gratulacje, mój 8 miesięczniak się już tak prezentuje: jak widać junior z dnia na dzień co raz fajniejszy i komunikatywniejszy kurde na dobrych odżywkach jedzie, że tak rośnie....
smol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzieki wielkie również gratuluje ja na 99% dziewczynke bede miał jesteśmy co prawda w szoku bo wszystko wskazywało na chłopca ale ważne że jest wszystko dobrze
kanu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 zamiast Michała, będzie Michalina ważne by było zdrowe
smol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus to ja jestem jakieś 3 miesiące do przodu ja już wiem co u mnie będzie gratuluję jaczyk to za mc już macie termin w takim razie ? a ja dzis jade z żonka na usg dzis sie dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :> te lata leca nie dawno nastolatek teraz tatus gratulacje, mój 8 miesięczniak się już tak prezentuje: jak widać junior z dnia na dzień co raz fajniejszy i komunikatywniejszy kanu chłopczyk rosie jak na drożdźach
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 zamiast Michała, będzie Michalina ważne by było zdrowe i nie czarne
smol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 zamiast Michała, będzie Michalina ważne by było zdrowe i nie czarne Czarne nie może być ale ciemne po mamusi
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 zamiast Michała, będzie Michalina ważne by było zdrowe i nie czarne Czarne nie może być ale ciemne po mamusi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 :hi: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________ Pany - jakby ktoś coś chciał z giełdy w Poznaniu, to pw, bo najprawdopodobniej pojadę w czwartek. Muszę odebrać dowód rejestracyjny ze żnina, ale parę pierdół z giełdy mogę przywieźć, jak będą chętni:) swiatla bo nimam a w gorach to juz wogole padaka jak pojezdzilem kuzwa :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 heh za co nie wiem musze zrobic na szybko swiatla i wycieraczki a wogole to mi wywalilo na deche kontrolke od abs do tego kontrolke od esp zapalilem dlugie na niebiesko i mialem choinke :wallbash: aleeeeeeeeeee.... dzieki przeszkoleniu i podgladaniu przez ramie specjalistow DJ Pantona Kimiego Chrisa i innych normalnie sobie poradzilem kabelek byl komp tez takze temat ogarniety taaaaaaaa skasowalem blad tylnego prawego kola :notworthy:
smol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak by kogoś interesowało to mam subaru do sprzedania http://otomoto.pl/subaru-tribeca-krajowy-4x4-faktura-vat-C21953180.html
Seba_LDZ Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 rkwon a gdzie byłes w gorach jestem nadal w zakopcu
Rekomendowane odpowiedzi