skrab Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A ja dziś wymieniłem klocki i tarcze bo juz klocki były jak papier i zerwane kabelki od absuw dobrze mowie niw wazne wazne ze jest wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kabelki od czujnikow klockow tez Ci sie chcialo w taka pizgawice ciekawe czy moja bestia odpali po staniu 6 dni przy tej temperaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hehe no wlasnie tego sie boje a Ty jak zwykle k**wa pelen optymizmu ja jebie co za gosc nie i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ma racje, polac mu... ale jak bedzie cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No chciało czynie ale musiało bo ze dwa dni bym jezdził i lipton by był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie wiem jak Wy ale ja przy -17 nie mam zamiatu leciec na tego spota o 00 :/ przeziebiony jestem a stanie na dworze bedzie mega kiepskie :/ mogliby przelozyc na tydzien pozniej beda juz plusowe temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Rameczki zamowione Czekamy tylko na paczkę pjngwjn wito505 gizmus2006 fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 uuuuu fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie wiem jak Wy ale ja przy -17 nie mam zamiatu leciec na tego spota o 00 :/ przeziebiony jestem a stanie na dworze bedzie mega kiepskie :/ mogliby przelozyc na tydzien pozniej beda juz plusowe temperatury Popieram ale Można sie karnąc i zobaczyc co tam bedzie .Rkwon do soboty czas na chorowanie miod czosnek mleko i zdrowy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 20:48_________________________________________________ uuuuu fail nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ta no wiesz jakie to jest chorowanie ja sie lecze juz z 4 mieisac :/ i caly czas katar kaszelek to pewnie fajki zobaczymy:)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 20:49_________________________________________________fail ze nie znasz nicka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No wiem jakie to leczenie nie ma to jak l4 i wypocic wszystko ale cuuu to od ciebie zależy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 20:52_________________________________________________A jak tam moje foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie dam rady narazie w sensie dzisiaj ale jutro mysle ze tak yyyy ta ja mam szefa takiego c**ja k**wa ze szkoda gadac pedal nawet nie chce mi podwyzki dac :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kabelki od czujnikow klockow tez Ci sie chcialo w taka pizgawice ciekawe czy moja bestia odpali po staniu 6 dni przy tej temperaturze pyknie od pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 a nie zaczales dopiero ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kabelki od czujnikow klockow tez Ci sie chcialo w taka pizgawice ciekawe czy moja bestia odpali po staniu 6 dni przy tej temperaturze pyknie od pierwszego no nie wiem wczoraj po nocy poczulem ze juz miala problem a gdzie tu jeszcze 5 dni Bartas tak to to inna sprawa myslalem o sobie ps nie pisze bo nie wiem co nie mialem dzis kontaktu z programista :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 znaczy co sobie podwyzki nie chcesz sobie dac ?? niekumaty jestem [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 20:59_________________________________________________no mloda sie wk***ia juz, chyba dzwonila nawet do Ciebie, koniec tygodnia, koniec miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 znaczy co sobie podwyzki nie chcesz sobie dac ?? niekumaty jestem kierwa chciec to bym chcial tylko jak za co kiedy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 no ja jutro swoja machine musze przepalic bo nie wiem jak mi odpali do wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi