DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 mnie przeszły przez myśl siódemki właśnie, ale to nie jest dobry pomysł... Jakbyśmy z kolei mieli się kierować zasadą - "idziemy, gdzie najtaniej", to byśmy sobie kupili pięciolitrowe banieczki spirytusu, albo wbili do biedronki Trzeba coś konstruktywnego wykminić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 do któregoś tych Tacco, Antrakt i c**jjj koniec biadolenia który ma lepsze stoliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 w antrakcie, to Ci nie powiem - jeśli chodzi o tacco, to możemy sobie vip'kę wynająć i tam mamy spokój:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 w szisza nie bylo drogo ale muzyka szit, do czekolady ja juz nie kce:P 77 bylem ostatnio maskara licze na was to sahara co ty ostanio z koleżanką tylko na piwo poszłam, a tak się wytańczyłyśmy, że szok a wiesz, że tam dalej zrobili drugą sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 mozna tam isc:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 w antrakcie, to Ci nie powiem - jeśli chodzi o tacco, to możemy sobie vip'kę wynająć i tam mamy spokój:) no ale jak mówisz, że sama klubowa i komercje grają w tacco, no ale nie mówie, że bedzie nie fanie :gwizdanie: w sumie zobaczymy pogadamy na spocie, może sie ktoś jeszcze z tych "wapniaków" skusi i pójdzie z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dobry podkład się zrobi i będzie bez różnicy co tam na skrzypeczkach rzęcholą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dobry podkład się zrobi i będzie bez różnicy co tam na skrzypeczkach rzęcholą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dobry podkład się zrobi i będzie bez różnicy co tam na skrzypeczkach rzęcholą :polew: :polew: standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 czyli mamy wszystko ustalone reszta musi się dostosować jak nie brała udziału w dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 czyli mamy wszystko ustalone reszta musi się dostosować jak nie brała udziału w dyskusji zamykać wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 reklamacji nie uwzględniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 bartek, weź ze dwa zdania napisz, że Ci lokal pasuje, albo nie, to chociaż nie będziesz sprawiał wrażenia, że się po prostu chcesz napier****ć W marcu zdążysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 przecież nie idziemy tam oglądać telewizji czy rozmawiać o modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 przecież nie idziemy tam oglądać telewizji czy rozmawiać o modach DJ po 0,75 na glowe bedzie robil przekladke w angliku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 albo na anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 powiem Ci szczerze, że ostatnimi czasy nie piłem prawie w ogóle i teraz sobie wypiłem dużego żywca i setkę cytrynówki i niestety - dość poczułem... Tak to jest, jak się nie trenuje;p Na ogólnopolski bym pojechał, to by mnie musieli R'ką odwozić chyba;p U tomka jak była impreza, to się dobrze trzymałem, a teraz się "zapuściłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 albo na anglika five o'clock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tea time kurde przyznam, że też dawno nie piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tea time kurde przyznam, że też dawno nie piłem starosc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi