DeeJay_Kill Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jak tutaj u nas cisza maskara [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 22:28_________________________________________________DJ robimy jutro grilla bo mam ochote na kielbakse z grilla na realu Nie widze przeciwskazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Panowie mam małą prosbe , czy ktos mieszka gdzies niedaleko tej firmy ? http://allegro.pl/my_page.php?uid=99908 Zakupilem córce trochę soczewek a ze sprzedającym jest kiepski kontakt jak tel. jak i E-mailowy . Trwa to kuz ponad 2 tygodnie Jakby co prosze o kontakt na PW Widzę z okna ale w Łodzi w czwartek będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 co tam śpiochy [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 07:19_________________________________________________Corona Pub ul. Okopowa http://www.corona.pl/pl,s,42_strona-glowna.html Cena wynajmu całego lokalu to 1000,00 zł --------------------------------------------------------- Elektrownia ul. Karskiego Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Karczma Bazyliszek ul. Pabianicka Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- DJ Kill Garage ul. Każdy Wie Cena ustalona, napewno najtaniej --------------------------------------------------------- Antrakt Club ul. Zachodnia Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Klub Czekolada ul. Piotrkowska Czekam na odpowiedź w sprawie ceny --------------------------------------------------------- Tabasco ul. Piotrkowska Czekam na odpowiedź w sprawie ceny Email nieczynny, klub chyba już nie istnieje --------------------------------------------------------- Gdzie jeszcze proponujecie sprawdzić ?[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 07:44_________________________________________________ile można spać no kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Siemano wrclaguna, poszło na PW, mieszkam obok [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 10:48_________________________________________________ Gdzie się dzisiaj spocimy? REAL czy PORT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Panda - co Ty pieprzysz - jaka cena? Może jeszcze za wjazd na podwórko będę pobierał opłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 No, panowie dzisiaj przywiozę Wam na spota piękną niespodziankę przyjadę z moją narzeczoną hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 :hi:dzis grill robiony bedzie [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:19_________________________________________________ No, panowie dzisiaj przywiozę Wam na spota piękną niespodziankę przyjadę z moją narzeczoną hehe Hohohoh to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pokaz fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pingwin tylko żebyś z narzeczoną wrócił :D:D:D MArcin będziesz? bo nie wiem czy swoim przyjechać czy Justyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 No, panowie dzisiaj przywiozę Wam na spota piękną niespodziankę przyjadę z moją narzeczoną hehe ale napewno nie tak piekna jak ja wiec daj sobie siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 :hi: no właśnie gdzie dziś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 :hi: a ile jest za oknem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 :hi: no właśnie gdzie dziś :?: a zimno jest bo ja nawet z wyra jeszcze nie wstalem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jakby nie było teraz (a jest fajnie, słoneczko, te sprawy), to i tak o 18 będzie ciemno i piździawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ale napewno nie tak piekna jak ja wiec daj sobie siana dobrze, że jesteś na tych spotach, to chociaż mamy na co oko zawiesić hehe Pingwin tylko żebyś z narzeczoną wrócił Ty tam swoją trzymaj, a od mojej z daleka hahah To gdzie dzisiaj? Tzn. gdziekolwiek byśmy nie byli, to my z Moniką i tak trochę z Wami pobędziemy i uciekamy do portu na zakupy, ale i tak fajnie by było jakbyśmy się określili co do miejscówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 hyh w sumie racja :decayed: ale grila mozemy tylko na realu zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jakby nie było teraz (a jest fajnie, słoneczko, te sprawy), to i tak o 18 będzie ciemno i piździawa przy grillu bedzie ciepełko [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:45_________________________________________________ ale napewno nie tak piekna jak ja wiec daj sobie siana dobrze, że jesteś na tych spotach, to chociaż mamy na co oko zawiesić hehe Pingwin tylko żebyś z narzeczoną wrócił Ty tam swoją trzymaj, a od mojej z daleka hahah tylko prosze mnie nie podrywac bo łatwy nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wy poważnie z tym grillem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Proponuję zaje... z którejś krzyżówki ten jeden koksownik [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:46_________________________________________________kłysiu, kłysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi