klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nowa Gdynia ale silka czy basen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nowa Gdynia No i jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Koksy beda latem nie zapomne klysia poszlismy na siłke klys po 1 juz nie chodził ledwo ruszał sie zakwasy klys co [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 13:09_________________________________________________A bedzie dzis ta S4 na spocie /?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nowa Gdynia ale silka czy basen siłka, wrażenia chyba OK przede wszystkim najbliżej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zalotka_LDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dobry:) To jak? grill na realu, czy lublinek, albo coś innego? Park Poniatowskiego może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Real :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dobry:) To jak? grill na realu, czy lublinek, albo coś innego? Park Poniatowskiego może Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi wez kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi wez kompa Nie mam VAG-a, bo ma go Bruno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kabel wezme, zabraklo mi pradu w baterii i teraz warjuja mi zegary, drza i nie wiem w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dobry:) To jak? grill na realu, czy lublinek, albo coś innego? Park Poniatowskiego może juz nie kombinuj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 tak mi mówi cały czas ludzik, co mnie uczy grać Może dla odmiany grilla weźmie ktoś inny, niż ja? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 tak mi mówi cały czas ludzik, co mnie uczy grać Może dla odmiany grilla weźmie ktoś inny, niż ja? :gwizdanie: ok niech wezmie ktos inny grilla niz DJ moga byc grille takie ktorych uzywamy na balkonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kabel wezme, zabraklo mi pradu w baterii i teraz warjuja mi zegary, drza i nie wiem w czym problem Ok, to zabiorę kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zalotka_LDZ ale z Ciebie słodziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 gruba biba się dzisiaj szykuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimiasz, sprawdzilem juz, wiec nie bierz, dziekuje bardzo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 gruba biba się dzisiaj szykuje :gwizdanie: dziwki,swinia,koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi