skrab Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas k**wa kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 to część oficjalną mamy za sobą a tak poza tym to co tam słychać Autko po twoich logach śmiga jak ta lala Pozdrawiam,wszystkich i o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas ku*** kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka Cieśninie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas ku*** kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka nie chciałeś jeść przepysznej kiełby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego nie wygladasz na uczciwego :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego nie wygladasz na uczciwego :polew: :polew: taki troche bandzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Panowie i Panie znajomy z Łodzi choruje na a4 ale nie ma zbyt dużo dukatów...znalazł takie coś: http://otomoto.pl/audi-a4-zadbany-C22887975.html Od razu widać że egzemplarz tzw. "igła" - ale może ktoś się orientuje, widział na żywca? - nadaje się to jeszcze do czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 zależy kto co nazywa igłą , bo już widać przestawioną morde :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 poczekaj po poludniu jak sie ktos pojawi moze podpowiedza ale ze zdjec widac ze cos majstrowane bylo przy przodzie lewej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 hehe to to ja wiem, zauważcie że słowo igła jest w "" - bardziej pytam czy widział ktoś to na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 akurat to nikt ze znanych nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi