Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas k**wa kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 to część oficjalną mamy za sobą a tak poza tym to co tam słychać Autko po twoich logach śmiga jak ta lala Pozdrawiam,wszystkich i o to chodzi
skrab Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas ku*** kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka Cieśninie leci
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 :> :> :> :> :> ps: liczę jeszcze na Sebka i Kimiasza ych jak nigdy mnie glowa nie boli tak dzisiaj jest jakas ku*** kumulacja normalnie masakrycznie mi lep peka nie chciałeś jeść przepysznej kiełby
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego
klysek Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego nie wygladasz na uczciwego :polew: :polew:
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 heh mozliwe wogole napisalem ogloszneie ze szukam mieszkania na spocikach w mazowieckim w warszawie i tam od rana nikt nic nie napisal :mysli: nawet posta jednego nie wygladasz na uczciwego :polew: :polew: taki troche bandzior
dziadek Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Panowie i Panie znajomy z Łodzi choruje na a4 ale nie ma zbyt dużo dukatów...znalazł takie coś: http://otomoto.pl/audi-a4-zadbany-C22887975.html Od razu widać że egzemplarz tzw. "igła" - ale może ktoś się orientuje, widział na żywca? - nadaje się to jeszcze do czego ?
bartek1605 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 zależy kto co nazywa igłą , bo już widać przestawioną morde :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 poczekaj po poludniu jak sie ktos pojawi moze podpowiedza ale ze zdjec widac ze cos majstrowane bylo przy przodzie lewej stronie
dziadek Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 hehe to to ja wiem, zauważcie że słowo igła jest w "" - bardziej pytam czy widział ktoś to na żywo
Rekomendowane odpowiedzi