smol Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 :hi: A walke kto ogladał Derek Chisora, David Haye & Vitali Klitschko - All The Action 2012 HD Za tego liścia 10tysiecy babus zapłacił :> Jak impreza napiszcie jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak tam pijaki po imprezie [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 10:29_________________________________________________Kliczko wygrał na punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Coś złabo był bo nic nie chca napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 :hi: A walke kto ogladał Derek Chisora, David Haye & Vitali Klitschko - All The Action 2012 HD Za tego liścia 10tysiecy babus zapłacił :> Jak impreza napiszcie jak było walka była do d*py... zresztą skończyły się czasy dobrego boksu.. teraz każdy robi więcej marketingu niż walki.... a Kliczko jakby był taki dobry jak ma marketing to za tego liścia powinien bambusowy tak przyje*** by go z desek znieśli a ten cofał się i unikał walki... widać, że się bambo przestraszył... śmieszne to było... i wygrał na punkty jak w szachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Coś złabo był bo nic nie chca napisac nie ma nikt mocy impreza fajna, poszalelim, popilim i potańczylim dla mnie super oby więcej takich wypadów no oczywiście w jeszcze większym gronie Ci co nie byli niech żałują :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 :hi: A walke kto ogladał Derek Chisora, David Haye & Vitali Klitschko - All The Action 2012 HD Za tego liścia 10tysiecy babus zapłacił :> Jak impreza napiszcie jak było walka była do d*py... zresztą skończyły się czasy dobrego boksu.. teraz każdy robi więcej marketingu niż walki.... a Kliczko jakby był taki dobry jak ma marketing to za tego liścia powinien bambusowy tak przyje*** by go z desek znieśli a ten cofał się i unikał walki... widać, że się bambo przestraszył... śmieszne to było... i wygrał na punkty jak w szachy Kliczko jest opanowanym zawodnikiem wiec na tego liscia maja wyjebane ,mi sie walka podobała chociasz rwelaci co prawda nie było tak jak mowisz Panton dobrego boksu nie ma już [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:07_________________________________________________ Coś złabo był bo nic nie chca napisac nie ma nikt mocy impreza fajna, poszalelim, popilim i potańczylim dla mnie super oby więcej takich wypadów no oczywiście w jeszcze większym gronie Ci co nie byli niech żałują :kox: Nom to super że sie udało ja moze nastepnym razem pojde z paulina ale dopiero grubo po maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 :> bry[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:32_________________________________________________ przeca możesz dzisiaj jeszcze raz tam iść no niestety nie mozna bo w niedziele maja zamkniete chyba jak dobrze pamietam bo pytalem Kamila szkoda bo tęsknimy za Panem ochroniarzem buhahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 :> bry[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:32_________________________________________________ przeca możesz dzisiaj jeszcze raz tam iść no niestety nie mozna bo w niedziele maja zamkniete chyba jak dobrze pamietam bo pytalem Kamila szkoda bo tęsknimy za Panem ochroniarzem buhahah no byl bardzo powazny i straszny, kazdy sie bal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ...ja chcem jeszcze raz :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :notworthy: bedzie jeszcze raz tylko kieeedyyy ? :gwizdanie: :gwizdanie: a ja wracałam czerwoną B5 w benzynce i całą drogę pierdzieliliśmy z Panem o audi hehuehe dowiedział się że istnieje Klub i omówiliśmy kilka technicznych bolączek silników 2.0 oraz próbowaliśmy rozgryźć czemu mu auto gaśnie i jak się to ma do alarmu, bo jak załaduje alarm i rozbroi to auto jedzie potem [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:36_________________________________________________ :> bry[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:32_________________________________________________ przeca możesz dzisiaj jeszcze raz tam iść no niestety nie mozna bo w niedziele maja zamkniete chyba jak dobrze pamietam bo pytalem Kamila szkoda bo tęsknimy za Panem ochroniarzem buhahah no byl bardzo powazny i straszny, kazdy sie bal najstraszniej było w WC kiedy się pojawiał z tym spojrzeniem :D:D[br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:37_________________________________________________ :hi: Potańczyli? nom :> i odciski mają :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kurcze a miałem iść do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kurcze a miałem iść do szkoły Klysiu a Marcin poszedl na 7:30 i egzamin mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kurcze a miałem iść do szkoły Klysiu a Marcin poszedl na 7:30 i egzamin mial a on wczoraj troszke chyba byl sztywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no jak wychodzilismy to troszke tak tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no jak wychodzilismy to troszke tak tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0 a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no jak wychodzilismy to troszke tak tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0 a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Przysłał mi wczoraj SMS-a, że jest w szpitalu - ma zapalenie płuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To super, że było super A gdzie dziś spocimy? Port pewnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no jak wychodzilismy to troszke tak tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0 a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Przysłał mi wczoraj SMS-a, że jest w szpitalu - ma zapalenie płuc. szkoda ze nam nie napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no jak wychodzilismy to troszke tak tylko on juz wczesniej sobie degustowal :0 a ja dobrze kojarze ta blondyna co z nim byla to Kasi siostra [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 11:54_________________________________________________ooooooooooo Pingwina nie było dostanie chyba w cymbał :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: no dobrze kojarzysz Kasi siostra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A gdzie dziś spocimy? Port pewnie? dzisiaj moze byc co dla niektorych ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A gdzie dziś spocimy? Port pewnie? dzisiaj moze byc co dla niektorych ciezko Domyślam się, i rozumiem "niektórych" ale trzeba być twardym. Poza tym moze nie "niektórzy" się stawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi