DeeJay_Kill Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Informatyka, która mnie nie interesuje, a potem specjalizacja - inżynieria audiowizualna, która jak najbardziej mnie interesuje;D
bartek1605 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 MISIEK przyłapany dzisiaj na Tomaszowskiej :gwizdanie:
klysek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 14:43_________________________________________________chlopaki jaki jest wieloklin w B5 1996r ????
rem1k Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 jakie są przewidziane atrakcje na sobotę oprócz możliwości zrobienia zakupów w okolicznym markecie?
MarianekZg Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 MISIEK przyłapany dzisiaj na Tomaszowskiej :gwizdanie: :hi: :oklaski: :oklaski: Faktycznie byłem i nawet słyszałem jak ktoś krzyczał na CB ale miałem porozkręcane i nie mogłem w danej chwili ustawić - Badziewie !!!! :evil: Mam troszkę za mało znaczącą rejestracje :gwizdanie:
klysek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 jakie są przewidziane atrakcje na sobotę oprócz możliwości zrobienia zakupów w okolicznym markecie? przewidujemy tance chulanki i roznego rodzaju swawole
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Chłopaki - ma ktoś z Was do sprzedania turbo AFN/AVG?
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 siema Panowie czemu nie ma zadnego zdjecia z lodzi w konkursie do kalendarza ??
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Dzien dobry Pani Basku no to moze wypadalo by zrobic cos siedze w jury i nic nie widze lodzkiego kolejny miesiac a mysle ze jest kilka aut ktore sie fajnie prezentuja fajna sceneria moze jakis parking podziemny albo plenerek i jazda
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 siedze w jury dlaczego ja dopiero teraz się o tym dowiaduje??? :bicz3:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 hahah wszystko chce Pani wiedziec od razu ??
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 hahah wszystko chce Pani wiedziec od razu ?? i z czego tak cieszysz...? te klapsy były za karę a nie dla przyjemności :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi