Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 hahah wszystko chce Pani wiedziec od razu ?? i z czego tak cieszysz...? te klapsy były za karę a nie dla przyjemności :gwizdanie: heheh chce byc Twoim niewolnikiem miauuuuuuuuuuuu dzisiaj to srednia pogoda na zdjecia outside :/ ale mozemy jakas ladna sesyjke zrobic kiedys tak nawet dla nas
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 hahah wszystko chce Pani wiedziec od razu ?? i z czego tak cieszysz...? te klapsy były za karę a nie dla przyjemności :gwizdanie: heheh chce byc Twoim niewolnikiem miauuuuuuuuuuuu
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 hehhe no zartuje oczywiscie nigdy jak niewolnik zawsze jak krol
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 hehhe no zartuje oczywiscie nigdy jak niewolnik zawsze jak krol 'Jasne Słoneczko'
rem1k Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 jakie są przewidziane atrakcje na sobotę oprócz możliwości zrobienia zakupów w okolicznym markecie? przewidujemy tance chulanki i roznego rodzaju swawole różnego rodzaju swawole brzmią zachęcająco
jnx Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Hej.. Bylibyście chętni na jakieś grupowe hamowanko ?
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :hi: widzę, że wszyscy nie możemy się doczekać tych hulanek i swawoli a w pogodzie nie zapowiadają za ciekawie :no:
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 MISIEK przyłapany dzisiaj na Tomaszowskiej :gwizdanie: :hi: :oklaski: :oklaski: Faktycznie byłem i nawet słyszałem jak ktoś krzyczał na CB ale miałem porozkręcane i nie mogłem w danej chwili ustawić - Badziewie !!!! :evil: Mam troszkę za mało znaczącą rejestracje :gwizdanie: to Ty?
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 u mnie było grupowo na majówce - ale przyznaję się bez bicia - było "bez hamowanka" :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:14_________________________________________________co ty ???[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:15_________________________________________________to już nie można być na Tomaszowskiej czy nie można być miśkiem ???
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 u mnie było grupowo na majówce - ale przyznaję się bez bicia - było "bez hamowanka" :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:14_________________________________________________co ty ??? Ty masz na blachach misie?
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 E0 MISIE :a4fan: Nie zawsze to pomaga ale co zrobić - decyzja zapadła
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 nie była to tylko moją decyzja - mojej przytulanki także, a nawet chyba jej bardziej.
MarianekZg Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 szkoda, że ja nie znam waszych rejestracji często śmigam po Łodzi :gwizdanie: a i od czasu do czasu przez Katowice również - znajomi w Rybniku , rodzinka w Sosnowcu Zawsze kogoś by się trafiło
bartek1605 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 pany jakby kogoś interesiło jest przejazd łódź o 22 z TULIPANA, na pamięć o chłopakach co zgineli w zeszłym tygodniu na DELL-u
Seba_LDZ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 ze co sie stalo w zeszlym tygodniu w DELLu ??
Rekomendowane odpowiedzi