Zalotka_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Budowa i programowanie prostych systemow sterowania:) Dwie czesci pracy - uklad elektroniczny, czyli sterownik z jakimis pierdolami do niego podlaczonymi i do tego teoria, czyli oprogramowanie+opisy, etc. W sumie - niezly temat. "Ciekawy" za to mialem na maturze ustnej z polskiego - "Spoleczne role i wzory zachowan ludzkich utrwalone w Biblii i opowiesciach mitycznych. Udowodnij, ze literatura ozywiajac archetypy wyraza pierwtowne reakcje i wzory postepowan czlowieka" hehehe który Cię tak Tomek przeraził?? mnie bardziej przeraził ten z matury:P a musisz zrobić do pracy tzn. zbudować własny układ czy po prostu analizujesz w pracy jakiś Ci znany??
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 mnie oby dwa przerazily, czarna magia
klysek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Budowa i programowanie prostych systemow sterowania:) Dwie czesci pracy - uklad elektroniczny, czyli sterownik z jakimis pierdolami do niego podlaczonymi i do tego teoria, czyli oprogramowanie+opisy, etc. W sumie - niezly temat. "Ciekawy" za to mialem na maturze ustnej z polskiego - "Spoleczne role i wzory zachowan ludzkich utrwalone w Biblii i opowiesciach mitycznych. Udowodnij, ze literatura ozywiajac archetypy wyraza pierwtowne reakcje i wzory postepowan czlowieka" hehehe który Cię tak Tomek przeraził?? mnie bardziej przeraził ten z matury:P a musisz zrobić do pracy tzn. zbudować własny układ czy po prostu analizujesz w pracy jakiś Ci znany?? prosze tutaj o jakis edukacyjnych pierdolach nie rozmawiac to jest forum motoryzacyjne tutaj kazdy ma juz mature i dawno zapomnial co to edukacja za podjecie kolejnej takiej dyskusji bedzie rozdwany
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 kolego z rozowej planety , niniejszym wylaczam Cie z dyskusji;D
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 a mi forum nie dziala na chromie :/ ---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:54 ---------- no wreszcie irytuje mnie to forum nowe :/
Bartas Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak kazdego nie nawet powiadomienia nowych wiadomosci w watku - albo nie wiem o tym
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 no ja tez nic nie dostalej pw mi wjebalo ehhh k**wa zlo to forum zloooooooooooooooooo
gizmus2006 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 www.a4-klub.pl/archiwum zapraszam Ech stare było jakieś takie milsze oku...
chriss Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak kazdego nie nawet powiadomienia nowych wiadomosci w watku - albo nie wiem o tym raczej nie wiesz o tym
chriss Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 klik w ustawienia w prawym górnym rogu - to sie teraz nazywa Nowe subskrybowane wątki
Panton Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Moje ustawienia ==> Ogólne ustawienia ====> Powiadamianie o otrzymywaniu prywatnej wiadomości w formie pop-upu: * Powiadamiaj o otrzymywaniu prywatnej wiadomości w formie okienka pop-up.
Bartas Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 za duzo wlaczania, wtedy wszystko bylo od razu
klysek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 za duzo wlaczania, wtedy wszystko bylo od razu tobie jak by dupe miodem smarowal to i tak by ci nikt nie dogdzil
Bartas Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 posmaruj zobaczymy Wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk
klysek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 posmaruj zobaczymyWysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk nie kus mnie ty byku
chriss Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 za duzo wlaczania, wtedy wszystko bylo od razu tobie jak by dupe miodem smarowal to i tak by ci nikt nie dogdzil
klysek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 kiedy powiedz kiedy myslę żę mogę być za jakieś 15 min
Rekomendowane odpowiedzi