Bartas Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 a ja bym nie bral vaio seba.... powiedz no jak tam z moja sprawa
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 http://allegro.pl/sony-vaio-vpc-eh3s8e-i3-500gb-gf410-win7-bialy-i2323077590.html Takie coś.
Bartas Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 http://allegro.pl/ultralekki-acer-s3-i7-4gb-500gb-windows-office-i2309617591.html ja bym takiego lyknal, ale wydajac tyle lepsiejsze jablko chyba
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ale tutaj ludzi jak na rynku jak tam Tomuś co slychowac ?
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ale tutaj ludzi jak na rynku jak tam Tomuś co slychowac ? a w sumie to nic ciekawego jutro do Katowic lece
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Bartas - to chyba nie jest w okolicach dwóch kafli;p
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ale tutaj ludzi jak na rynku jak tam Tomuś co slychowac ? a w sumie to nic ciekawego jutro do Katowic lece przywiez mi jakas fajna pamiatke a w naszej sprawie cisza nadal ????
Bartas Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ja mojego oddam za dwa ale mam toshibe z pelna listwa otwierana a nie na takich malych zawiasikach stad polecilem toshibe moja a300
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 ale tutaj ludzi jak na rynku jak tam Tomuś co slychowac ? a w sumie to nic ciekawego jutro do Katowic lece przywiez mi jakas fajna pamiatke a w naszej sprawie cisza nadal ???? pow Ci szczerze ze mialem taki zapierdziel teraz przez ostatnie dni ze nawet z nikim sie nie kontaktowalem
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 :banan::banan::banan::banan::banan::polew::banan:
kanu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 dzisiaj z moim już rocznym juniorem zaliczyliśmy pierwszy wypad na basen podobało mu się jakby ktoś chciał stacjonarkę na core2duo (1,86GHz lub 2,33GHz) z resztą zintegrowaną niech da znać szczegóły na priv
klysek Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 rytm jest super tekst nawet calekiem calkiem tylko troche przegiely plake z tym rokokokookkookookok
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 a ja bym nie bral vaio seba.... powiedz no jak tam z moja sprawa eee mam vaio nie narzekam WRC warcy rycy cescy sprawa w toku dzis bylem wyciety z czegokolwiek deklaruje ukonczenie w niedziele dokladnie napisze kiedy jak nie to mnie linczuj spal na stosie pal w dupe nie wiem cokolwiek ja bym bral na pewno na i czyli i5 i7 no i usb 3 plus grafika na gforce yyy no i najwiecej ramu jak to tylko mozliwe wiadomo a firmy to toshiba HP i sony
Bartas Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 dla dzieciaka to uwazam ze grafika i ram i i3 najmniej bo wiadomo tylko gry i gg tak na prawde
Panton Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Panie Lukaszu co u Pana slychac ?? jak Maluch ?? jak zonka ?? ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- no i widzisz bo ja sprawdzilem i tez jest i3 a dokladnie model vpceb3m1e ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- no i widzisz bo ja sprawdzilem i tez jest i3 a dokladnie model vpceb3m1e młody spoko.... w weekend zaliczył chrzciny.... mamusia również ma się doskonale.... co do lapka to warto pamiętać o DELLu.... no i nie żaden accer lub podobny wynalazek ))
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 no to pozytywnie ciesze sie ze wszystko gra i buczy mam nadzieje ze ladnie kiedys nawiedzisz rodzinnie spocik dell jak najbadniej spox accer zloooooo
kanu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Panton u mnie też w weekend chrzciny były, ale połączone z roczkiem PS: kto tu na forum może mi VIN sprawdzić bo mi wypadło z głowy już ?
Rekomendowane odpowiedzi