klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 a nic siedze w robocie pale pety i mysle jak tu jakas kase zarobic sobie
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 mhm szukaj klientow na grafike na strony internetowe reklamy jakies projekty graficzne to bedziemy sie prowizjowac :decayed::naughty:
klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 mhm szukaj klientow na grafike na strony internetowe reklamy jakies projekty graficzne to bedziemy sie prowizjowac :decayed::naughty: spoko ale to muisz mi powiedzec dokladnie co ty tam robisz jakies namiary na ciebie,strone www, mam pare dobrych kontaktow zeby cos moze znalezc
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 6th sense interactive strona domowa wiecej aktualnych prac jest tutaj https://picasaweb.google.com/103289330433231262123/PraceSebastianWiktorowicz?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLif74vPttrjHA&feat=directlink telefon masz a co robie wszystko co z reklama projektuje strony ulotki banery wizytowki foldery plakaty od postaw strony internetowe z CMS strony flash z CMS oprocz tego produkcja dystrybucja masturbacja ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- o kuzwa :shock3::shock3: skad Ty masz 2000 postow ?? :D
klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 6th sense interactive strona domowa wiecej aktualnych prac jest tutaj https://picasaweb.google.com/103289330433231262123/PraceSebastianWiktorowicz?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLif74vPttrjHA&feat=directlinktelefon masz a co robie wszystko co z reklama projektuje strony ulotki banery wizytowki foldery plakaty od postaw strony internetowe z CMS strony flash z CMS oprocz tego produkcja dystrybucja masturbacja ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- o kuzwa :shock3::shock3: skad Ty masz 2000 postow ?? :D spoko cos pomysle podzwonie moze cos sie wykombinuje ,a postow nie mam 2000 tylko 1998 ,a mam ich z tad tyle poniewaz mam w uj rozlegla wiedze motoryzacyjna
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 acha no tak zapomnialem przepraszam SENSEJJJJJ :decayed::decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:) Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:)
klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:)Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:) jaki masz kolor tego szlaforka ?
klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 pod granat podchodzi;p ale jest bawełniany czy satynowy jak komisarz Ryba miał
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 jakaś mieszanka typu bawełna-polyester ^^ kolejne BTW - zostały mi 4 paczki proszku kolorowego - są chętni? Nie chce mi się tego oddawać koledze do Piotrkowa;p
klysek Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 jakaś mieszanka typu bawełna-polyester ^^kolejne BTW - zostały mi 4 paczki proszku kolorowego - są chętni? Nie chce mi się tego oddawać koledze do Piotrkowa;p do 18.oo rezerwuje 3 szt
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 spoko i tak leży;p ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- rozumiem, że jutro Cię kłysek na bałuckim spotkam, jak będziesz proszek po 50 od sztuki opierdzielał z hasłami "technologia NASA w Twoim domu!! Pani bierze, bo łokaaazja!!" ^^
Rekomendowane odpowiedzi