DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 klysek - masz taki transmitter fm, czy inne cudo?
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 klysek - masz taki transmitter fm, czy inne cudo? mam takie cudo kasetowe do mp3 ,wiesz o co chodzi ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- Szczawik powiedz mi jak jest z robota tam w Norway
smol Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 klysek - masz taki transmitter fm, czy inne cudo? Ja mam transmiter fm gówniana zabawka do spokojnego słuchania tylko
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 powiedz mi jak jest z robota tam w Norway to zalezy:decayed: gdzie co i jak:wink: cos konkretnego Cie interesuje?
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 gwalty wymuszenia dziwki i haracze a no i koks
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a to i nawet w PL nieźle płatne jest:decayed:
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 powiedz mi jak jest z robota tam w Norway to zalezy:decayed: gdzie co i jak:wink: cos konkretnego Cie interesuje? w sumie wiesz chodzi mi o robote na przezycie czy jak pojade jest cos od reki czy trzeba sie nauszukac i nakminic np. caly rok jak u nas w PL
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 pewnie jak dobrze robisz gale to masz prace od reki :decayed: choc w sumie od galy :polew:
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Moim zdaniem, jeśli nie masz nic nagrane to będzie bardzo ciężko, w NO liczy się reputacja i opinia poprzedniego pracodawcy (najlepiej jak Cie poleci jakiś norek), są dość nieufni, nasi rodacy mają wiadomo jaką opinię, od jakiegoś czasu, żeby dostać dobrą pracę dla faceta trzeba umieć jakieś podstawy norweskiego (angielski już im nie wystarcza)... wiadomo, może i się da pracować z angielskim, ale jeśli chcesz odpowiednio zarabiać, musisz spiąć pośladki i trochę czasu poświęcić (jeśli uczyłeś się niemieckiego powinno być trochę łatwiej), ja nie jestem jakimś wyjadaczem w temacie, ale zaczynałem od pracy "na czarno", sezonowo we wakacje podczas studiów, poznałem ludzi, później legalna praca na budowie a teraz spijam kawę w biurze i jakoś się potoczyło:decayed: Ogólnie nie wiem sam czy bym się wybrał w ciemno tak na wyjazd, musisz pamiętać, że ceny są tutaj dla niektórych dość szokujące:decayed: Na taki wyjazd w ciemno trzeba trochę zainwestować, mówimy tutaj o kilku tys. zł... jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to zapraszam na PW, mogę Ci podesłać kilka stron, gdzie możesz szukać pracy:wink: a od gały to na akord:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 mam kumpla co regularnie lata do norwegii na 3 miechy filetowac dorsze i jest mega zadowolony z zarobkow znaczy sie i nie boli go ze placi 20 zl za piwo w puszce
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 wielu ludzi tak pracuje na zmiany 3 tygodniowe, powrót do PL i od nowa... ja mam miejscówkę, gdzie kupuje się polskie paliwo po dość fajnych cenach:decayed: ale ostatnio coś problemiki są bo nieźle trzepią po granicach:decayed: ---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- udało mi się na EURO zbunkrować 2 palety i czekam na następną dostawę ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- ceny to kwestia przyzwyczajenia, jak mieszkasz więcej niż 2 czy 3 lata, po prostu o nich zapominasz... ale za to jaka fajna niespodzianka jak wracasz do PL albo jedziesz do innego kraju, wszędzie tanioszka:decayed:
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 narazie sie nigdzie nie wybieram ale po malusiu sie zaczynam rozgladac bo w naszym przkurwistym kraju miec co kolowiek to albo zlodziejem albo k**wa muisz byc
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 spoko, gdybyś kiedy szukał pracy i potrzebujesz pomocy to Ci tam mogę pogmerać w ogłoszeniach:decayed:
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 narazie sie nigdzie nie wybieram ale po malusiu sie zaczynam rozgladac bo w naszym przkurwistym kraju miec co kolowiek to albo zlodziejem albo k**wa muisz byc w tym kraju nie jest lekko to fakt...... ale uczciwie też można się dorobić i coś w życiu mieć
Teofilow90 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ej ej nie chce ktos tych moich zegarów z fisem ?
klysek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 narazie sie nigdzie nie wybieram ale po malusiu sie zaczynam rozgladac bo w naszym przkurwistym kraju miec co kolowiek to albo zlodziejem albo k**wa muisz byc w tym kraju nie jest lekko to fakt...... ale uczciwie też można się dorobić i coś w życiu mieć pewnie ze mozna trzeba tylko zrobic dobry strzal i wycisnac z teamtu co sie tylko da ale przyznaj ze takich ludzi jest nie wielu u nas w kraju
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ostatnio dopalacze były dobrym strzałem, koleś dorobił się kokosów, gdyby odstąpił na czas może by mu się upiekło:decayed: widzieliście jakimi furami się woził
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chyba Tomasz widziany pod szpitalem Sterilnga z ładnie połamaną osłoną pod silnikiem nie zdążyłem mignąć nie musiales migac bo tez Cie widzialem oj tam odrazu polamana zostalo jej tam moze 1/3 jak reszta spinek sie polamie to sama odpadnie
gizmus2006 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 O to nie trudno zwłaszcza w tamtych rejonach jeżdżąc :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi