Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klysek - masz taki transmitter fm, czy inne cudo?

;)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

;)

mam takie cudo kasetowe do mp3 ,wiesz o co chodzi :kox:

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ----------

Szczawik powiedz mi jak jest z robota tam w Norway :naughty:

Opublikowano

;)

Ja mam transmiter fm gówniana zabawka do spokojnego słuchania tylko :(

Opublikowano
powiedz mi jak jest z robota tam w Norway :naughty:
to zalezy:decayed: gdzie co i jak:wink: cos konkretnego Cie interesuje?
Opublikowano

gwalty wymuszenia dziwki i haracze a no i koks :D

Opublikowano

a to i nawet w PL nieźle płatne jest:decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
powiedz mi jak jest z robota tam w Norway :naughty:
to zalezy:decayed: gdzie co i jak:wink: cos konkretnego Cie interesuje?

w sumie wiesz chodzi mi o robote na przezycie czy jak pojade jest cos od reki czy trzeba sie nauszukac i nakminic np. caly rok jak u nas w PL :facepalm:

Opublikowano

pewnie jak dobrze robisz gale to masz prace od reki :decayed::decayed::decayed: choc w sumie od galy :polew::polew::naughty:

Opublikowano

Moim zdaniem, jeśli nie masz nic nagrane to będzie bardzo ciężko, w NO liczy się reputacja i opinia poprzedniego pracodawcy (najlepiej jak Cie poleci jakiś norek), są dość nieufni, nasi rodacy mają wiadomo jaką opinię, od jakiegoś czasu, żeby dostać dobrą pracę dla faceta trzeba umieć jakieś podstawy norweskiego (angielski już im nie wystarcza)... wiadomo, może i się da pracować z angielskim, ale jeśli chcesz odpowiednio zarabiać, musisz spiąć pośladki i trochę czasu poświęcić (jeśli uczyłeś się niemieckiego powinno być trochę łatwiej), ja nie jestem jakimś wyjadaczem w temacie, ale zaczynałem od pracy "na czarno", sezonowo we wakacje podczas studiów, poznałem ludzi, później legalna praca na budowie a teraz spijam kawę w biurze i jakoś się potoczyło:decayed: Ogólnie nie wiem sam czy bym się wybrał w ciemno tak na wyjazd, musisz pamiętać, że ceny są tutaj dla niektórych dość szokujące:decayed: Na taki wyjazd w ciemno trzeba trochę zainwestować, mówimy tutaj o kilku tys. zł... jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to zapraszam na PW, mogę Ci podesłać kilka stron, gdzie możesz szukać pracy:wink:

a od gały to na akord:decayed::decayed:

Opublikowano

mam kumpla co regularnie lata do norwegii na 3 miechy filetowac dorsze i jest mega zadowolony ;) z zarobkow znaczy sie i nie boli go ze placi 20 zl za piwo w puszce ;)

Opublikowano

wielu ludzi tak pracuje na zmiany 3 tygodniowe, powrót do PL i od nowa... ja mam miejscówkę, gdzie kupuje się polskie paliwo po dość fajnych cenach:decayed::decayed: ale ostatnio coś problemiki są bo nieźle trzepią po granicach:decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

udało mi się na EURO zbunkrować 2 palety i czekam na następną dostawę:decayed:

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ----------

ceny to kwestia przyzwyczajenia, jak mieszkasz więcej niż 2 czy 3 lata, po prostu o nich zapominasz... ale za to jaka fajna niespodzianka jak wracasz do PL albo jedziesz do innego kraju, wszędzie tanioszka:decayed::decayed:

Opublikowano

narazie sie nigdzie nie wybieram ale po malusiu sie zaczynam rozgladac bo w naszym przkurwistym kraju miec co kolowiek to albo zlodziejem albo k**wa muisz byc :facepalm:

Opublikowano

spoko, gdybyś kiedy szukał pracy i potrzebujesz pomocy to Ci tam mogę pogmerać w ogłoszeniach:decayed:

Opublikowano
narazie sie nigdzie nie wybieram ale po malusiu sie zaczynam rozgladac bo w naszym przkurwistym kraju miec co kolowiek to albo zlodziejem albo k**wa muisz byc :facepalm:

w tym kraju nie jest lekko to fakt...... ale uczciwie też można się dorobić i coś w życiu mieć

Opublikowano

w tym kraju nie jest lekko to fakt...... ale uczciwie też można się dorobić i coś w życiu mieć

pewnie ze mozna trzeba tylko zrobic dobry strzal i wycisnac z teamtu co sie tylko da :decayed: ale przyznaj ze takich ludzi jest nie wielu u nas w kraju :whistling:

Opublikowano

ostatnio dopalacze były dobrym strzałem, koleś dorobił się kokosów, gdyby odstąpił na czas może by mu się upiekło:decayed: widzieliście jakimi furami się woził:wink:

Gość SpongeBob
Opublikowano
Chyba Tomasz widziany pod szpitalem Sterilnga z ładnie połamaną osłoną pod silnikiem :D nie zdążyłem mignąć :naughty:

nie musiales migac bo tez Cie widzialem :decayed: oj tam odrazu polamana zostalo jej tam moze 1/3 jak reszta spinek sie polamie to sama odpadnie :grin:

Opublikowano

O to nie trudno zwłaszcza w tamtych rejonach jeżdżąc :decayed::decayed: