Seba_LDZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 nie no nie chce mi sie gadac naprawde c**j z tym wszystkim po prostu nom wigwamy sa kozaki nie ma co jak to oni mawiali dente frajery
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 siemano! co u was słychać Panie i Panowie? Sebucha, co taki dół ?
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 SSSSSSSSiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa Pani Basieńko co tam u Pani ??? Jak młodzież ???
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 a u nas wszystko w porządeczku, dziekuję poza tymi piekielnymi upałami... już nie wyrabiam
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 no i gitara że wszystko dobrze, u nas też przez ostatnie dni nie idzie wyrobić
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 a jak tam spociki łódzkie? ...jak frekwencja, kręci się Wam to jakoś?
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 na masz spoty co tydzień i czasem nawet kilka sztuczek się przyturla szału nie ma ale zawsze coś
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 spoko tak mnie ostatnio coś korci żeby się do Was wybrać ale jakoś się nigdy nie układa
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 chyba nie muszę mówić że zawsze jesteś tu mile widziana i nie musisz czekać na zaproszenie Wpadaj na spota i git majonez
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 hehe nie czekam na zaproszenie:grin: jak bedzie już tak daleko, to wproszę się na krzywy ryj nie pytając o zgodę na razie nie obiecuję, bo nie wiem kiedy dam radę
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 :decayed: zaglądaj tu czasem - może zrobimy jakiegoś grilla-sa w któryś weekend
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 :decayed: zaglądaj tu czasem - może zrobimy jakiegoś grilla-sa w któryś weekend hmmm .. no to już bardziej osiągalne niż późny niedzielny spot a Rafik jeszcze 'żyje', czy żółta funkcja tak go pochłonęła że zapomniał o bożym świecie?
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 zajrzał któregoś dnia jak gdyby nigdy nic, chwilkę poklikał i znowu zapadł się pod klawiaturę może przyjdzie czas że zajrzy na dłużej
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 nie wiem na 100% ale chyba mógłby się czasem odezwać ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- Mam nadzieję, że to przeczytasz Kimiaszczu !!!!! Czasem możesz się odezwać !!!!!!!!!!!!!!!!
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 no, sypie się 'stara gwardia' ... pamietam czasy gdy łódzki wątek kręcił się wokół d*p co jeden to lepsze foty wklejał
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 no faktycznie tak kiedyś było mam nadzieję, że te cudowne czasy powrócą
Rekomendowane odpowiedzi