Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 a ja bylem i wrocilem jaka masakra jest w sklepie zary k**wa wszedlem w jakis babski mlyn normalnie jak pszczoly w ulu
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 chyba bym się nie pomylił, jakbym próbował złamać hasła niektórych, np. na maila, czy kompa;p
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 chyba bym się nie pomylił, jakbym próbował złamać hasła niektórych, np. na maila, czy kompa;p ???
Adrenalina Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 jechaliscie kosic trawe hehe... coś w ten deseń bylismy na festiwalu ReggaeLand w Płocku ... fantastyczna dwudniowa imprezka na plaży nad wisłą (Reggaeland 2012 | Urząd Miasta Płocka | Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki) piasek pod stopami, reggae i yyyy... sielskie zapachy ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- a ja bylem i wrocilem jaka masakra jest w sklepie zary k**wa wszedlem w jakis babski mlyn normalnie jak pszczoly w ulu Seba, to Ty nie wiesz że teraz są wyprzedaże?!?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 no skad mam wiedziec jak ja tylko dom praca silownia
klysek Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Klysiu mam Ci powiedziec gdzie jest ?? 900 dla mnie masz ?? :grin::grin:
klysek Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Klysiu mam Ci powiedziec gdzie jest ?? 900 dla mnie masz ?? :grin::grin:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 zawsze sie mozesz rozebrac jesli sie jeszcze nie rozebralas a cos ci zalega
Adrenalina Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Już wszystko zrzuciłam i d*pa... dalej ciepło
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 jak ktoś nie zrozumiał mojej wcześniejszej wypowiedzi - mam nieodparte wrażenie, że hasłem do skrzynek e-mailowych, bądź komputerów niektórych ludków - "cycki" ;p
Adrenalina Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Jak już ktoś wspomniał wcześniej - słowo klucz
Rekomendowane odpowiedzi