bartek1605 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 słuchy mnie doszły o jakimś wypadzie na gorzałę
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 słuchy mnie doszły o jakimś wypadzie na gorzałę no ide w sobote na wesele do siostry
bartek1605 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 powiedz, że bez obstawy się nie ruszasz
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 obstawa to juz dzisiaj sie do feyzjera zapisala
bartek1605 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 opierdolił im całą gorzałe ze sklepów i susza tam tera
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Powitać Dawno mnie nie było, bo zapracowany jestem, ale może niebawem będzie chwila wolnego:) Na spoty wpadam, na forum zbyt dużo nie siedzę;p Seba, jak tam Makaroni?;D Aha - na klubowe wyjście bym się pisał;]
Seba_LDZ Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Spoko rzym jest w pytke k**wa taka dzicz ze k**wa nie wyobrazalem sobie ze gdzies na swiexcie moze byc taki burdel nikt nic nie wie nic nie dziala ludzie laza wszedzie po ulicy nawet k**wa nie ma zadnych pasow na ulicy po prostu cyrk i drogo w c**j :/ Bartku makaroni smaczne z krewetkami ;p
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 a ja sobie dzis gratow pare zamowilem, teraz czekam na przesylke i w weekend zaczniemy rozbiorke
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Broda - gdzie śmigasz na urlop? Aha - jak Was znam, to możemy pyknąć - po Sebie wypowiedzi widzę, że nie siedzi o suchym pysku, a i Broda pewnie moczy;]
Rekomendowane odpowiedzi