MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ej no Mario nie gadaj po 0.7 na glowe to byl by napewno twoj ulubiony utwor w tej chwili to ja już nie pyknę 0.7 na głowę - nie mam już gdzie tego wlać :grin: :grin: ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ---------- Gdzie to Pan Tomasz jutro leci na ten urlopik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 w gorki leci ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ---------- chyba cos pykne przy robocie ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- hehehe gumtree mnie zabija usilnie mi wciskaja ze mam internet z satelity i zmienne ip i zebym zmienil adres bo moj adres blokuje u nich serwer hahahah miekne udowodnilem im ze mam internet z kablowki i stale ip i zapytalem czy nie maja czasem problemu z lista adresow blokowanych i czy jesli daje ogloszenia u nich i nabijam im kieszen po 5 000 miesiecznie z ogloszen to mi tego nie odblokuja wiec sraja na klienta hheeheh to mi nie odpisali a i dodalem czy moze tak mozna tylko czy Pan nie potrafi :decayed::decayed: ciolki i nie odpisali juz heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 wychodzi na to, że za dużo im nabijasz :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 hehehe no no na to wychodzi kurde palanty i nadal nie moge powiesic ogloszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 hehehe no no na to wychodzi kurde palanty i nadal nie moge powiesic ogloszenia moze ci wystawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie no moge sobie sam wystawic z innego adresu chce po prostu udowodnic gamonia k**wa ze zatrudniaja baranow w takich pomocach no bo k**wa gosc mi mowi ze mam zmienne ip gdzie mam stale mowi ze dzialam na necie z satelity jak dziala z TOYI i jako wisienka mowi zebym nie pisal z adresu sebastian@blabla.pl tylko zmienil na jakikolwiek dowolny@blabla.pl i bedzie dzialac bo to wina mojego ip no k**wa mac krew mnie zalewa :facepalm::facepalm::facepalm: no chyba ze nie mam racji ale mam nadzieje ze mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 hehehe no no na to wychodzi kurde palanty i nadal nie moge powiesic ogloszenia swoją drogą chyba sporo wieszasz jeśli nabijasz im 5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie no to blefik oczywiscie chodzi o sytuacje czy jak sie nie nazywam wp to mnie maja w d*pie rozumiesz ?? wk***ia mnie takie podejscie no chyba ze nie mam racji ale mam nadzieje ze mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 gorzej jak nie masz racji :polew: ale ja się nie znam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Luk musialby sie wypowiedziec albo DJ lub Marcin bo oni maja chyba najwieksze pojecie o materii chyba ze nie wiem o kims czegos to z gory przepraszam za pominiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ty się szykuj do przeprosi pana z gumtree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie ma bata narazie utwierdzam sie w tym ze mam racje i uj ::decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 a ja na ten przyklad jutro smigam na weselicho i w przyszly weekend tez mam wesele i w niedziele po poprawinach na tydzien urlopik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 29 tez mam weselicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja 22.09 (next week:naughty:) 40-ka znajomego - oj będzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ciekawe kto u nas w klubie sie pierwszy teraz zaobraczkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ciekawe kto u nas w klubie sie pierwszy teraz zaobraczkuje skoro tak mówisz to pewnie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 :hi:guinness przepływa przez moje gardziołko:banan: ktoś się żeni?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ciekawe kto u nas w klubie sie pierwszy teraz zaobraczkuje skoro tak mówisz to pewnie Ty bardziej liczyłem na Sebe :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 :hi:guinness przepływa przez moje gardziołko:banan: ktoś się żeni?! Niech się żeni - czemu ma mieć lepiej ode mnie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi