klysek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 dwa rozwe misie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Seba a nie chcesz pójść w tą stronę - Becia by się ucieszyła i szał na mieście by robiła ewentualnie w drugą stronę też nie głupi pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 o nawet zajrzal stary rolmops Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 hehehe Mario no taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mi znajdziez za 6 no za 7 a chust nawet za 8 tysi no niech bedzie 9 to biere od reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teofilow90 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a jaki tego windowsa chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 hehehe Mario no taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mi znajdziez za 6 no za 7 a chust nawet za 8 tysi no niech bedzie 9 to biere od reki dorzuć troszkę i coś się znajdzie ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- Tymczasem ja zawijam się w liście bo jutro od rana trzeba trzymać lejce trzeźwym okiem Good Night :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 hehehe MArio spokojnej a foto jak zwykle klasa mmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no pierwsza....boskaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 dzień dobry :hi: Mario normalnie cie na tych zdjęciach nie poznałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kuna w samochodzie :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mario dzisiaj zlapany na strykowskiej i chyba zaspany bo trabie dlugimi wale a on nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No dziś taka aura że miał prawo byc nietomny ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- no dobra moze byc i lupo mi sie podoba tylko zeby znalezc cos zacnego graniczy z cudem Niuchaj znajdzie się znajdzie ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ---------- aa takie coś ? -http://otomoto.pl/volkswagen-lupo-1-2-tdi-3l-sprowadzony-C25848768.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 fajna ma kierownice jak VW Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 fajna ma kierownice jak VW Up! może rezana :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 taaaaaa kierownica na wypasie i jak przystalo na niemca przebieg bliski 180 000 hyhyyhy ale 1,2 w dizlu chyba nie :/ ale pozatym niczego sobie Panie Bartku Brodo dziekuje za liscik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 czemu nie chcesz diesla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 nie wiem w sumie po prostu hmmm 1,2 w dizlu bedzie palil tyle samo co 1,2 benzyna pewnie dizla rozumiem zakup do latania jak sie sporo jezdzi a jak ma to byc auto do pracy czyli jakies 60 km tygodniowo nie wiem czy jest sens sie w dizla pchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi